Bielenda KURACJA MŁODOŚCI Revitaliserend anti-rimpel gezichtsmasker 23 g

Bielenda KURACJA MŁODOŚCI Revitaliserend anti-rimpel gezichtsmasker 23 g

2,00 €
Bruttopreis
65530

Bestellen Sie bis 14:30 Uhr heute und Sie erhalten Ihre Bestellung am nächsten Werktag.

0
Menge

Het revitaliserende masker in een 3D hydroplastisch vel past zich perfect aan de vorm van het gezicht aan.


Actie:

De uiterst effectieve formule van het masker is gebaseerd op een absolute cosmetische ontdekking van de afgelopen jaren: SLAKKENMUSCLE EXTRACT, dat zorgt voor een diepe reconstructie, herstel en regeneratie van de huid. De toegevoegde inhoud van GOLD 24K en ARGAN OIL garanderen diepe hydratatie en vormen een uitzonderlijk geavanceerd systeem dat het verouderingsproces van de huid vertraagt.

Het masker verbetert snel en effectief het uiterlijk en de conditie van de huid. Revitaliseert effectief, verzacht en hydrateert de huid, vermindert rimpels, verbetert de stevigheid en elasticiteit, voorkomt doorzakken.

Slijmextract bevat allantoïne, dat de regeneratie van de opperhuid stimuleert, intensief hydrateert en irritaties verzacht, eiwitten die voeden, glad maken, de structuur en verlichting van de huid verbeteren, collageen en elastine, die de stevigheid, elasticiteit en elasticiteit van de huid vergroten, gladde rimpels, vitamine A, C en E, die de huid voeden en regenereren, een anti-rimpeleffect hebben, en glycolzuur, dat het verouderingsproces van de huid vertraagt, de huid glad maakt, verfrist en regenereert, de afscheiding van talg.


Effect:

De huid is zichtbaar gerevitaliseerd, glad, stralend, met een gelijkmatige teint, zonder zichtbare rimpels.

65530

Bielenda KURACJA MŁODOŚCI...

2,00 €
group_work Cookie-Zustimmung