Balea Professional Conditioner voor bruin haar 200 ml

3,80 €
Bruttopreis

Conditioner voor bruin haar

Bestellen Sie bis 14:30 Uhr heute und Sie erhalten Ihre Bestellung am nächsten Werktag.

Menge
0
Nicht auf Lager

Balea Professional Conditioner voor bruin haar 200 ml

Conditioner voor bruin haar is een product speciaal voor mensen met donkerbruin haar. De conditioner is gemaakt om het haar te voeden en te versterken en tegelijkertijd de natuurlijke kleur te versterken. De formule van de conditioner bevat speciale ingrediënten die het haar beschermen tegen mechanische en thermische schade en zorgen voor intensieve hydratatie. Hierdoor wordt het haar zacht, glad en vol glans. Conditioner voor bruin haar Balea Professional bevat natuurlijke pigmenten die de haarkleur versterken en fixeren. Deze pigmenten zorgen ervoor dat het haar intensiteit en kleurdiepte krijgt, waardoor je de natuurlijke tint kunt benadrukken. Het product is gemakkelijk te gebruiken - breng na het wassen de conditioner aan op vochtig haar, laat het een paar minuten intrekken en spoel het daarna grondig uit met water. De conditioner kan regelmatig gebruikt worden om een mooie, intense haarkleur te behouden en de conditie te versterken.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer zachtjes in het haar, laat even intrekken en spoel grondig uit met lauwwarm water. Let op: als het product in contact komt met andere materialen (textiel, sanitair), onmiddellijk grondig reinigen.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, glycerine, cocamidopropylhydroxysultaine, natriumchloride, glycoldistearaat, coco|glucoside, glyceryloleaat, panthenol , gehydrolyseerde keratine, extract van theobroma-cacaozaad, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, citroenzuur, benzoëzuur, gehydrogeneerde ricinusolie, cocamidopropylbetaïne , laureth|2, sodium sulfate, parfum, sodium benzoate, basic brown 16, ci 60730. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

110796

Besondere Bestellnummern

ean13
4058172923555

Balea Professional...

3,80 €
group_work Cookie-Einwilligung