Apis Raspberry Glow Sugar Peeling mit gefriergetrockneten Himbeeren 220 g

Apis Raspberry Glow Peeling met gevriesdroogde frambozen 220 g

12,00 €
Bruttopreis
104856

peeling met gevriesdroogde frambozen is een product dat het stratum corneum

Bestellen Sie bis 14:30 Uhr heute und Sie erhalten Ihre Bestellung am nächsten Werktag.

0
Menge

BESCHRIJVING

peeling met gevriesdroogde frambozen is een product dat de hoornlaag intensief exfolieert. Gevriesdroogde frambozen beschermen de huid tegen vrije radicalen. Frambozen- en amandelolie herstellen de hydrolipidenlaag en hyaluronzuur zorgt voor hydratatie op verschillende niveaus van de huid.

Het eindresultaat is een geëxfolieerde, gehydrateerde en geregenereerde huid.

Actieve ingrediënten

 rietsuikerkristallen - exfolieer heel voorzichtig de hoornlaag. Rietsuiker herstelt bovendien intercellulair cement

 gevriesdroogde frambozen - hebben een verzachtende werking, reguleren de afscheiding van talg, beschermen de huid tegen vrije radicalen

 frambozenzaadolie - vertraagt huidverouderingsprocessen, beschermt tegen zonnestraling, heeft antibacteriële eigenschappen

 amandelolie - versterkt de hydrolipidenbarrière van de huid, vertraagt het verouderingsproces van de huid

 hyaluronzuur - intensieve hydratatie

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de scrub aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté, vermijd daarbij de oog- en mondzone. Masseer zachtjes gedurende 5 minuten. Afwassen met lauw water. Idealiter één keer per week gebruiken - niet vaker. Vergeet niet om uw huid te verstevigen nadat u deze met water hebt gewassen.

SAMENSTELLING

Sucrose, Glycerine, Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) Olie, Cetearyl Alcohol & Ceteareth 20, Gevriesdroogd Zure Cherry Poeder, Prunus Avium (Kersen) Kernel Olie, Benzyl Alcohol, Salicylzuur, Sorbinezuur, Gevriesdroogd Zure Kers Extract, Malpighia Glabra Fruitextract, natriumhyaluronaat, parfum.

104856
nur noch wenige übrig

Besondere Bestellnummern

EAN
5901810003272

Apis Raspberry Glow Peeling...

12,00 €
group_work Cookie-Zustimmung