Bambino Family douchezeep 1000 ml

Bambino Family douchezeep 1000 ml

9,20 €
Bruttopreis
65956

Bestellen Sie bis 14:30 Uhr heute und Sie erhalten Ihre Bestellung am nächsten Werktag.

0
Menge

BAMBINO FAMILY Douchezeep

Indicaties:

Bambino Rodzina Douchezeep is een cosmetisch middel bedoeld voor gebruik bij de verzorging en reiniging van de tere huid van kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen.

Eigenschappen:

Bambino Family Douchezeep is een hypoallergene cosmetica voor dagelijks gebruik voor het hele gezin. Het heeft een huidneutrale pH, geschikt voor de gevoelige huid. Bevat de legendarische Bambino-olijf en pantenol . Het houdt de huid goed gehydrateerd en helpt irritatie te voorkomen. Het heeft een delicate, lichte formule, ontwikkeld voor het hele gezin, die de huid effectief reinigt en een gevoel van frisheid en een subtiele geur achterlaat. Bij regelmatig gebruik wordt de huid glad en zacht.

Samenstelling:

INCI: Aqua , natriummyrethsulfaat, cocamidoropylbetaïne, glycerine, natriumchloride, natriumcocoamfoacetaat, glycine-sojaolie, Panthenol , coco-glucoside, glyceryloleaat, polysorbaat 20, styreen/acrylaatcopolymeer, citroenzuur, dinatrium-EDTA, natriumbenzoaat, parfum .

Gebruik:

Om Bambino Family Shower Soap te gebruiken, giet je een kleine hoeveelheid in de badkuip of breng je het aan op een vochtige huid. Na het wassen afspoelen met water.

verpakking:

1000ml

65956

Bambino Family douchezeep...

9,20 €
group_work Cookie-Zustimmung