Eveline Gold Lift Expert Luxe multi-voedend crème- serum met 24K goud dag/nacht 50+ 50 ml

Eveline Gold Lift Expert Luxe multi-voedend crème- serum met 24K goud dag/nacht 50+ 50 ml

5,76 €
Bruttopreis
65005

Bestellen Sie bis 14:30 Uhr heute und Sie erhalten Ihre Bestellung am nächsten Werktag.

0
Menge

eigenschappen

Dankzij de strong 24k GOLD THERAPIE 4D TM technologie, zorgen de crèmeformules verrijkt met 24k colloïdaal goud voor een multidirectioneel verjongend effect - ze verminderen vaste rimpels en herstellen het juiste volume van de huid, werkend als liftende draden.

LUXURY MULTI-VOEDENDE CREAM- SERUM 50+ verstrakt en verstevigt de huid, en dankzij de inhoud van krachtige ANTI-AGE complexen stimuleert het multidimensionale lifting door:

- vermindering van het aantal, diepte, lengte en breedte van rimpels - PRO- RETINOL A

- spectaculaire huidversteviging - MATRIXYL® 3000

- stimulatie van celregeneratie - PHYTOCELLTEC TM

- versterking van de collageen- en elastinevezels - COLLASURGE LQ TM



Actieve ingrediënten:

PURE 24K GOUD DEELTJES hebben een gladmakend en liftend effect vanaf het moment van aanbrengen. Ze stimuleren intensieve collageensynthese en reconstructie van ondersteunende weefsels, waardoor ze de gezichtscontour verjongen en rimpels zichtbaar verminderen. Als uitstekende drager van werkzame stoffen diep in de huid verhoogt goud de effectiviteit van ANTI-AGE-complexen. Het vertraagt de afscheiding van melanine, verheldert verkleuringen en herstelt de stralende uitstraling van de huid.

PRO-RETINOL A is een pure vorm van vitamine A met een sterk gladmakend effect op de huid, waardoor de kleur verbetert en verkleuringen worden geëlimineerd. Vernieuwt de collageen- en elastinevezels, waardoor rimpels precies worden gladgestreken.

MATRIXYL® 3000 - de nieuwste generatie peptide, zorgt voor een spectaculaire verbetering van de stevigheid en elasticiteit van de huid, verzacht diepe rimpels en elimineert ruwheid van de opperhuid.

PHYTOCELLTEC TM - plantenstamcellen die de biologische jeugd van de huid herstellen. Ze verhogen de vitaliteit van huidcellen en stimuleren intensieve regeneratie.

COLLASURGE LQ TM dringt door in de bovenste lagen van de opperhuid, verhoogt het volume meerdere malen en vult rimpels. Vult collageentekorten aan en versnelt de aanmaak ervan in de opperhuid.

ARGAN OLIE wordt gewonnen uit de Marokkaanse "levensboom". Rijk aan vitamines en sterolen , ondersteunt het de celregeneratie en hydrateert het de huid diep.

MACADAMIA OIL vermindert de schadelijke effecten van UV-straling. Rijk aan vitamine A, B, E en mineralen die veroudering tegengaan, verbetert zichtbaar het uiterlijk van de huid, voedt intensief, verstevigt en maakt haar elastischer.

KUKUI-OLIE is een natuurlijk verzachtend middel dat rijk is aan vitamine A, D en E en linolzuur . Hydrateert sterk, kalmeert irritaties, regenereert diepe lagen van de huid en herstelt de fluweelzachte gladheid.



Bestemming

Rijpe, droge en gevoelige huid

65005

Eveline Gold Lift Expert...

5,76 €
group_work Cookie-Zustimmung