Eveline Expert Rejuvenation Anti-rimpel creme - serum sterk verstevigend 45+ dag/nacht 50 ml

Eveline Expert Rejuvenation Anti-rimpel creme - serum sterk verstevigend 45+ dag/nacht 50 ml

4,80 €
Bruttopreis
65371

Bestellen Sie bis 14:30 Uhr heute und Sie erhalten Ihre Bestellung am nächsten Werktag.

0
Menge

Na het overschrijden van de magische 45 jaar beginnen vrouwen de eerste tekenen van huidveroudering op te merken. Als je droomt van het verminderen van diepe rimpels, perfecte hydratatie en verbetering van het huidvolume, dan is het het beste om naar ANTI-RIMPELCRÈME - INTENSIVE SMOOTHING SERUM van het merk Eveline voor vrouwen 45+ te grijpen.

HOE WERKT EXPERT REJUVENATION 45+ ANTI-RIMPEL STERK VERSTEVIGENDE CREAM-SERUM?

De moderne formule zorgt voor diep herstel en regeneratie van de huid door celregeneratie te stimuleren, rimpels glad te strijken en volumeverlies tegen te gaan, evenals langdurige hydratatie. Dit alles is te danken aan speciaal geselecteerde ingrediënten: kostbaar pioenroosextract, dat de huid spectaculair gladder en strakker maakt, en avocado-olie en betaïne, die zelfs de diepste huidlagen intensief regenereren en hydrateren. Het ingrediënt dat de huid zijdezacht en glad maakt als satijn is Volufine™. Het wordt een natuurlijke vulstof genoemd. Het dringt door tussen de huidvezels en vult de bestaande vrije ruimtes. Hierdoor worden rimpels zichtbaar verminderd en krijgt het ovaal van het gezicht zijn jeugdige uitstraling terug.

• Het verhogen van het ovaal van het gezicht.

• Diep herstel en regeneratie van alle huidlagen.

• Verhoogde stevigheid en elasticiteit.

• Rimpels gladstrijken en verlies van huidvolume tegengaan.

De unieke formule van de crème zorgt ervoor dat de zichtbaarheid van rimpels en mimische lijntjes aanzienlijk wordt verminderd, en de ondersteunende vezels van de huid - verantwoordelijk voor de stevigheid - worden versterkt.

65371

Eveline Expert Rejuvenation...

4,80 €
group_work Cookie-Zustimmung