Vis Plantis Avena Vital Care Ontspannend masker voor de gevoelige huid 2x7 ml

Vis Plantis Avena Vital Care Ontspannend masker voor de gevoelige huid 2x7 ml

2,75 €
Bruttopreis
04483

Bestellen Sie bis 14:30 Uhr heute und Sie erhalten Ihre Bestellung am nächsten Werktag.

0
Menge

eigenschappen

Het masker kalmeert de geïrriteerde en rode huid. Herbouwt de natuurlijke beschermende barrière van de opperhuid, herstelt het evenwicht water-lipide. Het geeft een gevoel van comfort, ontspant en ontspant. Rijke samenstelling voedingsstoffen verbetert de conditie van een vermoeide en droge huid, regenereert. Het vermindert roodheid, tonen en hydrateert goed uitgedroogde huid. Verzacht en maakt glad.

< strong > Belangrijkste ingrediënten:

  • Haverzaadextract , Avena sativa L., een plant waarvan bekend is dat deze de gevoelige huid beschermt sinds 2000 voor Christus al door de vader van de geneeskunde, Hippocrates en erkend in verschillende culturen van de wereld als middel tegen irritatie. Natuurlijk en drievoudig hypoallergeen operatie. Het bevat hoogwaardige vezels - bèta-glucaan - in staat om diep in de huid door te dringen en vernieuwing te stimuleren cellen. Het verzacht irritaties, verhoogt de huidweerstand en regeneratie. Klinische studies hebben de vermindering van roodheid bevestigd door verschillende factoren, oa UV straling. Hydrateert perfect en werkt anti rimpel. Het stimuleert de fibroblasten van de steunlaag productie van collageen, vermindert fijne lijntjes. Verbetert de flexibiliteit en stevigheid van de huid.
  • Korenbloemextract , Centaurea cyanus L. , gewoonlijk gewaardeerd, bekend om zijn delicatesse, kalmeert en werkt als een middel tegen radicalen. Kalmeert irritaties, tonen, heeft een licht samentrekkend en verzachtend effect. Het krimpt en versterkt de haarvaten, wat roodheid van de huid voorkomt. Rijk aan natuurlijke werkzame stoffen: flavonoïden (rutine) en anthocyanines (cyanine, pelargonidine) evenals pectines, minerale zouten, organische zuren en vitamine C.

Ondersteunende ingrediënten:

  • pantenol , betaïne, allantoïne - kalmeren, regenereren en hydrateren actief
  • katoenolie, olijfolie en rozenzaadolie - voeden en glad maken

Effecten:

- verlichting van roodheid, jeuk, branderig gevoel, huidspanning
- heropbouw en versterking van de lipidenbarrière van de epidermis
- verbetering van uiterlijk en conditie
- aanzienlijke verbetering van de hydratatie en tolerantie
- regenererend en verjongend effect
- ondiepere rimpels, gladmakend
- verbetering van stevigheid, elasticiteit en vitaliteit

Bestemming

- alle soorten gevoelige huid, reactief, dun, gevoelig voor irritatie, droogheid, spanning en branderigheid
- rode huid door lage tolerantie voor ongunstige factoren omgeving: weersomstandigheden, UV-stralen, koud, heet, snel temperatuurveranderingen, luchtvervuiling
- huid die geen plaatselijk aangebrachte stoffen verdraagt, bijv. wasmiddelen, overdreven reageren op biologische factoren: stress, emoties, voeding, micro-organismen
- huid met tekenen van uitdroging, droog, die intensieve hydratatie en gladmaken vereist

04483

Vis Plantis Avena Vital...

2,75 €
group_work Cookie-Zustimmung