Bioliq Clean anti-rimpel gezichtswasgel 125 ml

Bioliq Clean anti-rimpel gezichtswasgel 125 ml

4,56 €
Bruttopreis
06341

Bestellen Sie bis 14:30 Uhr heute und Sie erhalten Ihre Bestellung am nächsten Werktag.

0
Menge

Eigenschappen
De delicate formule van de gel zorgt voor een grondige reiniging van de huid van alle onzuiverheden, voedt en herstelt het juiste niveau van hydratatie, nodig om een jong en gezond uiterlijk te behouden.
Goudsbloemextract (Calendula officinalis), dankzij het gehalte aan saponinen, hydrateert en normaliseert de huid intensief en heeft ook antioxiderende eigenschappen.
Bovendien wordt het in de samenstelling aanwezige hyaluronzuur niet alleen gekenmerkt door zijn intense hydraterende en verzachtende werking, maar heeft het vooral een anti-rimpeleffect en verbetert het de elasticiteit en stevigheid van de huid. Hierdoor maakt het bestaande rimpels glad en beschermt het tegen het verschijnen van nieuwe.
Goudsbloem officinalis
Calendula officinalis is een eenjarige plant uit de asteraceae-familie, afkomstig uit het Middellandse Zeegebied en het Midden-Oosten. Het heeft bloemen in de vorm van manden met een kleur van crème tot oranje en een aangename balsamico geur. Vanwege zijn: intense anti-irriterende eigenschappen, wordt het gebruikt als ingrediënt in cosmetica die voornamelijk gericht is op de verzorging van een gevoelige, droge, geïrriteerde huid.
06341

Bioliq Clean anti-rimpel...

4,56 €
group_work Cookie-Zustimmung