Eveline Revitallum Herstellend serum 8 ml

Eveline Revitallum Herstellend serum 8 ml

1,90 €
Bruttopreis
65023

Bestellen Sie bis 14:30 Uhr heute und Sie erhalten Ihre Bestellung am nächsten Werktag.

0
Menge

INTENSIVELY REGENEREREND LIP SERUM is een effectieve hulp in de strijd tegen schrale, gebarsten huid van de lippen. Garantie voor perfecte gladheid en diepe hydratatie.
Het serum heeft een moderne, uitgebreide formule op basis van natuurlijke ingrediënten. Het heeft een regenererend effect op de tere huid van de lippen, die intensieve verzorging nodig heeft. Avocado-olie is verantwoordelijk voor diepe hydratatie en sheaboter beschermt de opperhuid tegen waterverlies. Dankzij de toevoeging van vitamine A + E verhoogt het serum de elasticiteit en versnelt het de vernieuwing van de opperhuid. Het complex van ingrediënten zorgt voor een langdurige bescherming van de lippen tegen irritatie en scheurtjes. Voedt, versterkt en verfraait. Het is perfect voor gesprongen lippen, vaak gebarsten, gevoelig voor externe factoren.
Effecten:

  • Natuurlijk effect van epidermisreconstructie.
  • Diepe voeding en gladmaken van het lippenoppervlak.
  • Bescherming tegen irritatie.

Het Revitallum-serum is gemaakt voor de dagelijkse verzorging van delicate en droge lippen.Het is een ideale, gespecialiseerde dagelijkse bescherming op basis van de werking van een complex van natuurlijke ingrediënten

65023

Eveline Revitallum...

1,90 €
group_work Cookie-Zustimmung