Bielenda ALLEEN VOOR MEN CANNABIS Regenererende en verzachtende crème 50 ml

Bielenda ALLEEN VOOR MEN CANNABIS Regenererende en verzachtende crème 50 ml

4,39 €
Bruttopreis
66335

Bestellen Sie bis 14:30 Uhr heute und Sie erhalten Ihre Bestellung am nächsten Werktag.

0
Menge

EFFICIËNTE FORMULE ONTWIKKELD VOOR HUID die regeneratie nodig heeft, geïrriteerd is, moe is en behoefte heeft aan verfrissing.

Ideaal voor gebruik na het wassen of scheren, om het juiste niveau van hydratatie van de huid en de goede werking ervan te behouden. Versnelt de regeneratie van microschade veroorzaakt tijdens het scheren. Beschermt tegen ruwheid, kalmeert irritaties.

Inhoud 50ml

Actie

De geconcentreerde formule regenereert en kalmeert perfect de geïrriteerde huid. Het beschermt tegen schadelijke externe factoren en oxidatieve stress. 's Ochtends stimuleert en revitaliseert het de opperhuid en 's avonds kalmeert het na een lange dag. De lichte formule van de crème trekt snel in zonder een vettig laagje op de huid achter te laten. Het recept is verrijkt met effectieve actieve ingrediënten:

strong CANNABIDIOL - een organische stof die van nature voorkomt in hennep. Het heeft sterke hydraterende en herstellende eigenschappen. Versterkt de lipidenlaag van de huid, reguleert de afscheiding van talg.

D- PANTHENOL - verzacht en kalmeert irritaties, vergemakkelijkt de genezingsprocessen van microdamages van de huid. Hydrateert effectief de huid, waardoor deze zacht en elastisch wordt.

Effect

De huid wordt geregenereerd, gekalmeerd en verfrist, het natuurlijke evenwicht van de opperhuid wordt hersteld

Gebruik

Verdeel de crème elke ochtend en avond over de gereinigde huid van het gezicht.

66335

Bielenda ALLEEN VOOR MEN...

4,39 €
group_work Cookie-Zustimmung