Eveline Hyaluron & Collageen Super rimpelvullend serum 18 ml

Eveline Hyaluron & Collageen Super rimpelvullend serum 18 ml

5,13 €
Bruttopreis
66449

Bestellen Sie bis 14:30 Uhr heute und Sie erhalten Ihre Bestellung am nächsten Werktag.

0
Menge

NIEUWE HYALURON™ TWEEDE GENERATIE

100% HYALURONZUUR

GECONCENTREERD VERMINDEREND SERUM
DIEPE RIMPELS

radicale vernieuwing van collageen- en elastinevezels
verbetering van de dichtheid en spanning van de huid
resultaat na een week gebruik
GECONCENTREERD SERUM VERMINDERT DIEPE RIMPELS gebaseerd op de revolutionaire formule ULTIMATE COLLAGEN BOOSTERTM met 100% trimoleculair hyaluronzuur, met sterke eigenschappen die celvernieuwing stimuleren, zorgt voor een radicale reconstructie van de diepe huidlagen. Het vult onmiddellijk rimpels en imiteert lijntjes, verhoogt de dichtheid en elasticiteit van de huid en dankzij het sterke collageensynthese-stimulerende effect garandeert het een onmiddellijke lifting en voorkomt het effectief tekenen van veroudering op de huid. Al na de eerste toepassing herstelt het de gladheid van de huid, hydrateert het intensief en bestrijdt het de zichtbare tekenen van verlies van elasticiteit van de opperhuid.
EEN REVOLUTIE IN DE BESTRIJDING VAN DE TEKENS VAN VEROUDERING

De formule op basis van 100% geconcentreerd hyaluronzuur met drie deeltjesgrootten zorgt voor een spectaculair effect door het aantal, de lengte, de breedte en de diepte van rimpels te verminderen en 3 huidlagen aan te tasten:
1. matrix van de dermis - stimuleert fibroblasten om hyaluronzuur te synthetiseren en versterkt collageen- en elastinevezels,
2. epidermis - houdt water vast in huidcellen en zorgt voor 24 uur hydratatie,
3. oppervlakte - verzegelt de beschermende laag van de huid en voorkomt microdamages die de vorming van rimpels initiëren.

Indicaties: huid met zichtbare tekenen van verlies van elasticiteit en hydratatie, droge, trekkerige, geïrriteerde huid die intensieve regeneratie vereist, gladmakend, verbeteren van elasticiteit en versteviging.
VOOR ALLE HUIDTYPES, OP ELKE LEEFTIJD

HOE GEBRUIKT U EEN GECONCENTREERD SERUM OM DIEPE RIMPELS TE VERMINDEREN?

ONMIDDELLIJK OPHEFFEN
Intensieve verjongende behandeling: eenmaal per dag, 's ochtends of 's avonds, 2-3 druppels van het serum inmasseren op de gereinigde huid, met speciale aandacht voor de rimpelgevoelige zones (voorhoofd, oogcontouren, neus en mond). Na een week behandeling wordt aanbevolen om min. 3 weken pauze bij het gebruik van het product.
VERMINDERING VAN PERMANENTE RIMPELS
Ultraherstellende behandeling voor de rijpere huid: eenmaal per dag, 's ochtends of 's avonds, 2-3 druppels van het serum masseren op plaatsen die intensief gelift moeten worden. Gebruik het serum 2-3 keer per week gedurende 10 weken.
GECONCENTREERD MASKER ONDER MAKE-UP
Diepe hydratatie en ANTI-AGE profylaxe: reinig de huid en peeling , verdeel vervolgens 5 druppels van het serum op de huid en laat het intrekken.

66449

Eveline Hyaluron &...

5,13 €
group_work Cookie-Zustimmung