Eveline Slakkenslijm + Co-enzym Q10 Geconcentreerde gezichtscrème 50 ml

Eveline Slakkenslijm + Co-enzym Q10 Geconcentreerde gezichtscrème 50 ml

3,40 €
Bruttopreis
66722

Bestellen Sie bis 14:30 Uhr heute und Sie erhalten Ihre Bestellung am nächsten Werktag.

0
Menge

Geconcentreerde intensief anti-rimpelcrème is bedoeld voor uitgebreide huidverzorging na 40 jaar. De innovatieve formule verhoogt het regeneratieve vermogen van de huid aanzienlijk en werkt als een wereldwijde verjongingsactivator:

  1. Ondersteunt huidvernieuwingsprocessen:

De gecombineerde werking van Neo-DNA en PEP-7REPAIR™-complexen stimuleert het juiste verloop van vernieuwings- en regeneratieprocessen, waardoor de reconstructiesnelheid van steunvezels wordt verhoogd, waardoor de huid steviger en elastischer wordt.

  1. Corrigeert de zichtbaarheid van rimpels:

Gefilterd slakkenslijm vermindert de zichtbaarheid van de eerste tekenen van veroudering, vermindert rimpels en voorkomt de vorming van nieuwe. Verenigt de huidskleur.

  1. Herstelt jeugdige stevigheid en spanning:

Argatensive™ verstevigt de huid onmiddellijk en verzacht expressielijntjes. Bij regelmatig gebruik vermindert het merkbaar rimpels.

Ampul voor intensief herstel. De exclusieve Royal Snail serie combineert het buitengewone regeneratieve potentieel van gefilterd slakkenslijm en de nieuwste generatie PEP-7REPAIR™ heptapeptide, dat werkt als een geconcentreerde reparatie-ampul. Het biometrische peptide PEP-7REPAIR™ heeft vanwege zijn gelijkenis met natuurlijke groeifactoren een zeer sterke biologische activiteit en zorgt voor spectaculaire resultaten van het verbeteren van de conditie van de huid binnen 7 dagen. PEP-7REPAIR™ stimuleert de fysiologische processen van huidregeneratie, zorgt voor een intensieve toename van de stevigheid en elasticiteit en het effect van globale verjonging.

Slakkenslijm therapie. Kostbaar gefilterd slakkenslijm, gebruikt in de nieuwste generatie dermo -behandelingen, werkt als een geconcentreerde ultraherstellende ampul voor huidregeneratie. Het dankt zijn spectaculaire effectiviteit aan de rijkdom aan actieve ingrediënten, zoals: allantoïne, glycolzuur, collageen, elastine en mucopolysacchariden. Het versnelt de synthese van collageen en elastine, waardoor de huid perfect geregenereerd, perfect gespannen en elastisch is.

66722

Besondere Bestellnummern

EAN
5901761981636

Eveline Slakkenslijm +...

3,40 €
group_work Cookie-Zustimmung