Agafia Siberian Special Herbal Shampoo tegen haaruitval en broosheid - voor alle haartypes 350 ml -

Agafia Siberian Special Herbal Shampoo tegen haaruitval en broosheid - voor alle haartypes 350 ml -

4,10 €
Bruttopreis
05062

Bestellen Sie bis 14:30 Uhr heute und Sie erhalten Ihre Bestellung am nächsten Werktag.

0
Menge

Speciale kruidenshampoo om overmatige haaruitval te voorkomen en hun kwetsbaarheid. De shampoo is gemaakt op basis van bevroren, gestructureerd water, evenals vele extracten van Siberische kruiden.

De shampoo verzorgt op milde wijze verzwakt en broos haar. De shampoo versterkt en voedt ze zichtbaar, waardoor het haar langer wordt geregenereerd, groeien ze sneller en zijn ze beter bestand tegen beschadiging. Daarnaast beschermt de shampoo het haar tegen de schadelijke effecten van factoren externe omgeving en hoge temperaturen.

< strong > De shampoo is mild, bevat geen schadelijke stoffen zoals SLS, parabenen, siliconen, PEG, aardolieproducten.

De actieve ingrediënten in de shampoo zijn: gewone jeneverbes, mummie, kalotje, daurische rododendron, elecampane, clematis siberisch, helichrysum, daurische guldenroede, gewone torenspits, rot ural, steengoed framboos, brandnetel, medlnica medicijn, gewone kamille, Yenisei-korstmos, bergrododendron, bijvoet Mongoolse kalotje, Baikal kalotje, geurige coryca, witte neema.

Het resultaat is dat het haar gezond, sterk, goed gevoed en gehydrateerd is de hoofdhuid is vrij van infectie en roos. De shampoo heeft een positief effect op de conditie en conditie van het haar.

05062

Agafia Siberian Special...

4,10 €
group_work Cookie-Zustimmung