Kallos Omega haarmasker 1000 ml

Kallos Omega haarmasker 1000 ml

3,95 €
Bruttopreis
05747

Bestellen Sie bis 14:30 Uhr heute und Sie erhalten Ihre Bestellung am nächsten Werktag.

0
Menge

KALLOS OMEGA

haarmasker met omega zuren en vitaminen

Inhoud: 1000ml

  • regenereert
  • Voor droog, beschadigd en dof haar
  • Het heeft een gunstig effect op de hoofdhuid

Bevat waardevolle natuurlijke ingrediënten:

Bernagiezaadolie is een zeer effectief ingrediënt voedzaam. Omvat b.v. essentiële vetzuren die zorgen voor aanvulling holtes in het haar, helpen hun structuur te behouden en voeden de huid hoofd, waardoor irritatie of roos wordt voorkomen. Ze voorkomen schade veroorzaakt door warmtebehandeling of andere factoren.

Macadamia-olie - aanbevolen voor de verzorging van de gevoelige huid en met psoriasis. Dankzij het gehalte aan vitamine A, B en E, mineralen, van onverzadigde zuren versterkt het haar, vult haaruitval aan en voorkomt verdere haaruitval schade, inclusief broosheid. Zorgt voor een diepgaande haarverzorging.

Het masker trekt zeer goed in zonder resten achter te laten vette laag haar, waardoor het zelfs perfect is voor mensen met dun of bij vettig haar, en dankzij het hoge gehalte onverzadigde vetzuren verminderen de neiging tot roos. Het maakt het haar flexibeler, waardoor het er gezond en natuurlijk uitziet kapsels, maakt glad, geeft glans en regenereert beschadigd, droog haar bovendien beschermen ze tegen de schadelijke invloed van externe factoren.

05747

Kallos Omega haarmasker...

3,95 €
group_work Cookie-Zustimmung