Agafia Haarshampoo Gestremde Melk 350 ml - 4022

Agafia Haarshampoo Gestremde Melk 350 ml - 4022

3,80 €
Bruttopreis
65218

Bestellen Sie bis 14:30 Uhr heute und Sie erhalten Ihre Bestellung am nächsten Werktag.

0
Menge

Oma Agafia shampoo voor droog en gekleurd haar gestremde melk 350ml

Shampoo op basis van zeepkruid - een natuurlijk schuimmiddel met toevoeging van zure melk, dat een uitstekend effect heeft op de conditie en het uiterlijk van het haar. Het wordt speciaal aanbevolen voor de dagelijkse verzorging van droog en gekleurd haar. De shampoo regenereert perfect droog haar, onderworpen aan stylingbehandelingen met het gebruik van hoge temperaturen of chemicaliën, zoals kleurstoffen. Het verzadigt het haar met voedingsstoffen, versterkt hun structuur. Het haar wordt flexibeler, duurzamer en krijgt een natuurlijke glans.

Zeepkruid - bevat natuurlijke saponinen, schuimmiddelen die de huid en het haar zacht en zacht reinigen. Wortels van zeepkruid worden al lang in Siberische dorpen gebruikt in plaats van zeep. Het werd gedrenkt in water en de resulterende oplossing wast het lichaam en het haar. Zeepkruidwortel is een natuurlijke, delicate basis voor het wassen van haar en lichaam, in tegenstelling tot gewone shampoos en zeep.

Wrongel - versterkt de kleur van geverfd haar en zorgt ervoor dat je het langer kunt behouden, verzadigt het haar met nuttige voedingsstoffen.

Hoe te gebruiken: shampoo aanbrengen op nat haar, inmasseren tot er schuim verschijnt, uitspoelen met water. Ingrediënten: Aqua , Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Cocamidopropyl Betaine, Saponaria Officinalis Root Extract*, Hydrolyzed Milk Protein, Styreen/Acrylaten Copolymeer, Coco-Glucoside, Polyquaternium-7, Citroenzuur, Parfum, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 15985, CI 19140, CI 42090, CI 14720.

65218

Agafia Haarshampoo...

3,80 €
group_work Cookie-Zustimmung