ONLYBIO Voedende en gladmakende bodylotion 250 ml

ONLYBIO Voedende en gladmakende bodylotion 250 ml

5,22 €
Bruttopreis
100723

Bestellen Sie bis 14:30 Uhr heute und Sie erhalten Ihre Bestellung am nächsten Werktag.

0
Menge

Het product wordt aanbevolen door de Poolse dermatologische vereniging. Balsem Voedende en gladmakende bodylotion regenereert en herstelt intensief elasticiteit van de droge en vochtarme huid dankzij een unieke samenstelling ingrediënten van natuurlijke oorsprong en prebiotica.

Natuurlijke en veilige, gecertificeerde formule: 99% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong, de resterende 1% zorgt voor het gemak van aanbrengen en duurzaamheid van de cosmetica. 100% veganistische formule.
Langdurige, intensieve voeding: Intensief hydraterende formule garandeert een goede voeding van de huid, verhoogt zowel de stevigheid als de huid elasticiteit, wat de toename van gladheid en elasticiteit aanzienlijk beïnvloedt. Biogeraffineerde raapzaadlevan hydrateert de huid intensief en langdurig, creëert een beschermende film op het oppervlak die waterverlies remt diepe lagen van de opperhuid
Intensieve beschermende werking: Geavanceerde formule rijk aan prebiotica en Karitéboter versterkt de natuurlijke hydrolipidenlaag van de huid langdurig bescherming tegen uitdroging en ruwheid. De lotion trekt snel uit absorbeert, waardoor de huid zacht aanvoelt.
Als u op zoek bent naar: parabenen, PEG's, siliconen, paraffine, oliën mineralen, fosfaten, stoffen van dierlijke oorsprong, het is bij ons je zult ze niet vinden.
COSMOS NATURAL gecertificeerd door Ecocert Greenlife voor naleving van de COSMOS-standaard.
Onze verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede grondstoffen en zijn recyclebaar.
Aqua, Butyrospermum Parkii (Shea) boter, triheptanoïne, octyldodecanol, Helianthus Annuus (zonnebloem) zaadolie, propaandiol, polyglyceryl-3 dicitraat/stearaat, cetearylalcohol, microkristallijne cellulose, glycerylstearaat, levan, glycerine, xanthaangom, sucrose, glucose, Tocoferol, fructose, citroenzuur, benzylalcohol, natriumfytaat, dehydroazijnzuur, benzoëzuur, parfum, benzylsalicylaat, limoneen, linalool, citronellol
100723

Besondere Bestellnummern

EAN
5902811783521

ONLYBIO Voedende en...

5,22 €
group_work Cookie-Zustimmung