Eveline Botanic Expert ultra-voedende olie in bodylotion 5 oliën 350 ml

Eveline Botanic Expert ultra-voedende olie in bodylotion 5 oliën 350 ml

3,96 €
Bruttopreis
06095

Bestellen Sie bis 14:30 Uhr heute und Sie erhalten Ihre Bestellung am nächsten Werktag.

0
Menge

Een droge huid die niet stevig genoeg is, kan een serieus probleem zijn, omdat het een goede verzorging en goede hydratatie vereist. De BOTANIC-serie EXPERT is ontworpen voor de veeleisende huid, waarvoor de beste oplossing zal zijn om naar de kostbaarste plantengeschenken te grijpen.

HOE WERKT BOTANIC EXPERT ULTRAVOEDENDE OLIE IN BALSEM?

ULTRA-VOEDENDE OLIE IN BALM is een combinatie van vijf kostbare oliën die de structuur van de droge huid perfect hydrateren en verstevigen. Damask rozenblaadjesolie is een bron van vitamine C, caroteen, tal van B-vitaminen en vitamine K. Deze olie heeft sterk regenererende en voedende eigenschappen. Macadamia-olie voedt en regenereert de opperhuid, verheldert littekens en verkleuringen. Het is perfect voor een extreem droge huid. Arganolie is rijk aan vetzuren en vitamine E. Het is perfect voor de droge, ruwe huid met verkleuringen en littekens. Arganolie verstevigt de cellen in de huid en voorkomt littekens. Marula-olie heeft sterke antioxiderende eigenschappen, bevat grote hoeveelheden vetzuren en hydrateert perfect de opperhuid. Deze olie regenereert en verbetert ook de elasticiteit van de huid en beschermt deze tegen afbraak van collageen. Kukui-olie verzacht en verzacht de eeltige huid, verbetert de werking van de lipidenlaag van de huid en beschermt deze tegen overmatig waterverlies. De combinatie van deze oliën is verrijkt met Hyaluron 4D™ technologie, wat zorgt voor een diepe hydratatie van de huid en deze veel elastischer maakt.

• 5 kostbare oliën gecombineerd in één effectieve formule.

• Intensieve regeneratie en gladmaken tot 48 uur.

• Mooie en gezonde huidskleur.

• Diepe hydratatie en uitgebreide huidregeneratie.

ULTRA VOEDENDE OLIE IN BALM is bedoeld voor vrouwen van alle leeftijden. Het maakt een extreem droge huid zonder stevigheid elastischer en perfect gehydrateerd.

06095

Eveline Botanic Expert...

3,96 €
group_work Cookie-Zustimmung