Bielenda BODY POSITIVE Super en gladmakend concentraat met ANTI-CELLULITE-effect 250 ml

Bielenda BODY POSITIVE Super en gladmakend concentraat met ANTI-CELLULITE-effect 250 ml

6,57 €
Bruttopreis
65991

Bestellen Sie bis 14:30 Uhr heute und Sie erhalten Ihre Bestellung am nächsten Werktag.

0
Menge

SUPER VERSTEVIGENDE EN GLADMAKENDE FORMULE MET ANTI-CELLULITE EFFECT.

Super body concentraat is een buitengewoon effectief product dat de vermindering van cellulitis ondersteunt. Dankzij het hoge gehalte aan uiterst effectieve actieve ingrediënten heeft het een verstevigende en gladmakende werking. Het product trekt snel in, hydrateert en verstevigt het lichaam, en de gel, supergeconcentreerde formule, die plaatselijk op problematische zones wordt aangebracht, zorgt voor een snel en zichtbaar effect van verbetering van het uiterlijk van de lichaamshuid en het niveau van elasticiteit.

Inhoud 250ml

Actie

ACTIEVE INGREDIËNTEN in het product garanderen een toename van de stevigheid van de huid en vermindering van cellulitis.

strong #cafeïne - remt het proces van overmatige groei van vetcellen, terwijl het de afbraak van vet in weefsels stimuleert, voorkomt de vorming van cellulitis, verzacht en verstevigt de huid, ondersteunt de vermindering van overtollig water uit cellen, waardoor de huid wordt elastischer en gespannen.
#zeezout - een stof van natuurlijke oorsprong, die de vermindering van cellulitis ondersteunt, heeft een gladmakende en verstevigende werking, heeft een positief effect op de vermindering van overtollig water uit het lichaam en de vermindering van lichaamsvet.
#hyaluronzuur - een effectief hydraterend ingrediënt, verbetert de elasticiteit van de huid, heeft een gladmakende en vullende werking, verstevigt en regenereert de huid.

Daarnaast is het product verrijkt met uitzonderlijk effectieve plantenextracten met verstevigende en anti-cellulite eigenschappen: #tamarinde-extract, centella asiatica extract, #laminaria-algenextract, #wrack-extract, #klimop-extract.

Effect

Gladde, stevige, gehydrateerde en elastische huid, verminderde cellulitis.

Gebruik

Breng het product aan op problematische delen van het lichaam, masseer krachtig met cirkelvormige bewegingen. Laten absorberen. Gebruik dagelijks. Om het effect te versterken, wordt aanbevolen om een massage van 2-3 minuten uit te voeren.

65991

Bielenda BODY POSITIVE...

6,57 €
group_work Cookie-Zustimmung