Bielenda Professional Diamond lifting masker 175 ml

Bielenda Professional Diamond lifting masker 175 ml

16,20 €
Bruttopreis
65893

Bestellen Sie bis 14:30 Uhr heute und Sie erhalten Ihre Bestellung am nächsten Werktag.

0
Menge

< strong style="color:#313131;font- family :ProximaNova, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:13px;background-color:#ffffff;"> Bielenda Diamond Lifting gezichtsmasker voor de rijpere huid
( Diamond Lifting Face Mask voor de rijpere huid)

Bestemming:
Een masker ontworpen voor de rijpere huid.

Actie:

Het vermindert rimpels, verstevigt de huid en geeft een liftend effect. Versterkt en verstevigt.

Actieve ingrediënten:

DIAMENT - verstevigt de huid, verbetert de elasticiteit en elasticiteit en geeft het effect van onmiddellijke lifting. Het regenereert en verzacht de opperhuid, vermindert rimpels, voorkomt huidveroudering. EASY-LIFT - een complex van plantaardige polymeren en natuurlijke hars van Afrikaanse woestijnbomen, gecertificeerd door ECOCERT, veroorzaakt een liftend effect, verzacht rimpels en verbetert effectief de spanning van de huid. MICROCOLLAGEN - verbetert de structuur en elasticiteit van de huid en voorkomt verslapping. Het vult rimpels en imiteert groeven van binnenuit. Corrigeert gelaatstrekken door vezels te versterken die verzwakt zijn door veroudering of uitdroging. Verstevigt en verzacht de opperhuid, vult het niveau van huidhydratatie aan.
BIO-BUSTYL® - stimuleert de synthese van collageen en elastine, remt het proces van huidpigmentatie, versterkt het, voorkomt verslapping, verstevigt en verstevigt de opperhuid.

Gebruik:

Breng het masker aan op het gezicht, de hals en het decolleté en vermijd de oogcontouren. Laat gedurende 15 minuten intrekken. Niet wassen!

Inhoud: 175ml

65893

Bielenda Professional...

16,20 €
group_work Cookie-Zustimmung