Gold omega 3 D3 + K2 30 capsules

Gold omega 3 D3 + K2 30 capsules

8,70 €
Bruttopreis
04752

Bestellen Sie bis 14:30 Uhr heute und Sie erhalten Ihre Bestellung am nächsten Werktag.

0
Menge

Beschrijving

Voedingssupplement met een hoog gehalte aan omega-3 vetzuren, aangevuld met vitamine D3 en K2.

Component eigenschappen

Hoogwaardige en geconcentreerde visolie koud water, geclassificeerd voor 65% omega-3 vetzuurgehalte, vult de voeding aan met essentiële omega-3-vetzuren.

Gold Omega 3® D3+K2 bevat ook een hoog gehalte aan natuurlijke vitamine K natto, voorkomend in de best opneembare en meest actieve vorm - menachinon-7 (vitamine K2). Het product werd aangevuld met vitamine D (D3) op het niveau van maar liefst 2000 IE

- Omega-3 vetzuren EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (zuur docosahexaeenzuur) dragen bij aan de goede werking van het hart (gunstig effect treedt op bij inname van in totaal 250 mg EPA en DHA dagelijks).
- Vitaminen D en K helpen om goed te blijven functioneren bloedsomloop - vitamine K draagt bij aan de goede werking bloedstolling, terwijl vitamine D helpt om een goede bloedstolling te behouden calciumgehalte in het bloed.
-Vitamine D neemt ook deel aan het behoud van gezonde botten en tanden, draagt bij aan een goede opname van calcium en fosfor en helpt daarbij goede werking van het immuunsysteem.
-Vitamine K neemt ook deel aan het behoud van gezonde botten.

Het preparaat is bedoeld voor volwassenen ter aanvulling van de voeding meervoudig onverzadigde vetzuren uit de omega-3-familie en vitamine D en K. Het product wordt speciaal aanbevolen voor mensen die een goede haarverzorging belangrijk vinden werking van het hart en de bloedsomloop, evenals de zorg voor behoud van gezonde botten.

04752

Gold omega 3 D3 + K2 30...

8,70 €
group_work Cookie-Zustimmung