Gold Omega 3 plus vitamine E 60 capsules

Gold Omega 3 plus vitamine E 60 capsules

11,60 €
Bruttopreis
04985

Bestellen Sie bis 14:30 Uhr heute und Sie erhalten Ihre Bestellung am nächsten Werktag.

0
Menge

Beschrijving

Voedingssupplement met twee bronnen van zuren omega 3-vetzuren: hooggeconcentreerde visolie aangewezen voor 65% omega 3-gehalte en krillolie, die zuren levert omega 3 in fosfolipidenverbindingen met extreem hoog biologische beschikbaarheid.

Component eigenschappen

Krillolie is een echte recente innovatie jaren. De ontdekking van zijn buitengewone eigenschappen was het resultaat van hard werken een team van wetenschappers uit verschillende wetenschapsgebieden en geneeskunde.

Krillolie combineert maar liefst drie innovatieve stoffen: zuren omega-3 in een unieke vorm van fosfolipidencombinaties, fosfolipiden en astaxanthine - antioxidant.

Vetzuren uit de omega-3-familie zijn opgenomen in de groep meervoudig onverzadigde vetzuren. Ze worden genoemd essentiële vetzuren (EFA's), omdat ze dat wel moeten zijn absoluut geleverd met het dieet.

Eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA) bijdragen aan de goede werking van het hart (heilzaam het effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.

Gold Omega 3® Plus bevat ook astaxanthine en vitamine E, dat antioxiderende eigenschappen heeft.

Het preparaat wordt aanbevolen voor volwassenen die geven om het hart en de bloedsomloop, als aanvulling op de dagelijkse voeding met waardevolle omega 3-vetzuren.

04985

Gold Omega 3 plus vitamine...

11,60 €
group_work Cookie-Zustimmung