BIELENDA SET Manuka Honey

BIELENDA SET Manuka Honey

13,20 €
Bruttopreis
66588

Bestellen Sie bis 14:30 Uhr heute und Sie erhalten Ihre Bestellung am nächsten Werktag.

0
Menge

Bielenda Manuka Honey Nutri Elixir is een innovatieve cosmeticalijn die is ontworpen voor de verzorging van de droge en gevoelige huid, gebaseerd op de wereldwijde trend voor het actieve ingrediënt honing en zijn rijke voedende en regenererende eigenschappen.
MANUKA HONING - unieke honing uit Nieuw-Zeeland, het schoonste ecosysteem ter wereld. Het bevat vitamines, mineralen en organische zuren, is een sterke antioxidant, heeft rijke voedings- en hydraterende eigenschappen. Het verzacht en verzacht de huid, ondersteunt de regeneratie. Het verbetert de huidskleur, kalmeert roodheid en irritatie.

Koninginnengelei heeft een uitzonderlijk hoog gehalte aan huidverzorgende ingrediënten, B-vitamines en vitamine C, waardoor het de conditie en kwaliteit van de huid verbetert en de gevoeligheid voor externe factoren vermindert. Het houdt water vast in de opperhuid, kalmeert en kalmeert.

Eigenschappen:

Voedende en hydraterende crème: Voedende en hydraterende crème met een rijke consistentie verbetert effectief de kwaliteit van de tere en veeleisende droge en gevoelige huid. De ongebruikelijke formule van de cosmetica op basis van de unieke MANUKA HONEY voorziet de droge, vochtarme huid van optimale hydratatie, ondersteunt haar regeneratie en voeding. De crème verbetert zichtbaar het algehele uiterlijk en de conditie van de huid. Versterkt en verzacht de opperhuid, elimineert het onaangename gevoel van spanning en verbranding van de huid, maakt het zacht en glad. Verbetert de huidskleur, geeft de huid een stralende gloed.
Voedend en hydraterend Serum : een rijk serum met een innovatieve formule van voedende microcapsules gesuspendeerd in een hydraterende gel verbetert de kwaliteit van de tere en veeleisende droge en gevoelige huid. De ongebruikelijke formule van de cosmetica op basis van de unieke MANUKA HONEY voorziet de droge, vochtarme huid van optimale hydratatie, ondersteunt haar regeneratie en voeding. Het serum verbetert zichtbaar het algehele uiterlijk en de conditie van de huid. Versterkt en verzacht de opperhuid, elimineert het onaangename gevoel van spanning en verbranding van de huid, maakt het zacht en glad. Het verbetert de huidskleur, geeft de huid een stralende gloed, beschermt de huid tegen de negatieve effecten van een vervuilde omgeving, b.v. tegen de smog. Het maximaliseren van de kracht van het serum vindt plaats op de huid op het moment van aanbrengen. Actieve microcapsules barsten open op de huid en geven hun voedende kracht vrij.

Gebruik:

Voedende en hydraterende crème: Masseer de crème elke ochtend en avond in de huid van gezicht, hals en decolleté.
66588

BIELENDA SET Manuka Honey

13,20 €
group_work Cookie-Zustimmung