Floslek Arnica Gel voor ogen, blauwe plekken en zwellingen 15 ml

€ 4,69
Inclusief belasting

Oogverzorgingsgel is ontworpen voor de gevoelige en ondiep gevasculariseerde huid rond de ogen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Floslek Arnica Gel voor ogen, blauwe plekken en zwellingen 15 ml

De alcoholvrije oogverzorgingsgel is ontworpen voor de gevoelige en ondiep doorbloede huid rond de ogen, vooral de huid die gevoelig is voor de vorming van donkere kringen. Dit zijn de belangrijkste kenmerken:

-Natuurlijke ingrediënten: Het product bevat maar liefst 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waaronder Arnica bergextract ( 5 %) en Pantenol (provitamine B5) ( 1% ).

-Verzacht en kalmeert: Deze gel heeft een verzachtende en verzachtende werking op de tere huid rond de ogen. Helpt de zichtbaarheid van schaduwen en zogenaamde schaduwen te verminderen "wallen" onder de ogen.

-Minimaliseert de neiging tot zwelling: Het product helpt de neiging van de ooglidhuid tot zwelling en oedeem te minimaliseren.

-Veganistisch: Dit is een veganistisch product, wat betekent dat het geen ingrediënten van dierlijke oorsprong bevat.

-Dermatologisch en oftalmologisch getest: De gel is onderworpen aan dermatologische en oftalmologische tests, wat de veiligheid en doeltreffendheid ervan bevestigt bij de verzorging van de gevoelige huid rond de ogen.

Het product is een uitstekende optie voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke en zachte oplossing voor de verzorging van de huid rond de ogen, vooral om donkere kringen en wallen te verminderen.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid gel gelijkmatig over de onderste en bovenste oogleden, op veilige afstand van de conjunctivale zak.

SAMENSTELLING

Aqua *, glycerine*, dipropyleenglycol, Panthenol , Arnica Montana bloemenextract*, Arnica Chamissonis bloemenextract*, carbomeer, triethanolamine, ethylhexylglycerine, caprylhydroxaminezuur, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat. *ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114486
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5905043002187

Floslek Arnica Gel voor...

€ 4,69
group_work Toestemming voor cookies