TOLPA18
OnlyBio -30%
Stars from the Stars -30%
Neonail -30%
TOP DEAL
beBio Ewa Chodakowska
Zew for Men
Bandi Zmień Pielęgnacje na profesjonalną

Over Ons

Over Ons

Drogeria.nl is een plek die is opgericht om alle liefhebbers van bewuste huidverzorging en hoogwaardige cosmetica samen te brengen. Door passie, ervaring en kennis van de cosmetische industrie te combineren, hebben we een rijk en gevarieerd assortiment samengesteld waarin zowel vrouwen als mannen iets vinden dat bij hen past. Wij houden ons bezig met de distributie van de beste Poolse cosmetica, waarbij we zorgvuldig geselecteerde producten leveren aan onze klanten.

Ben je op zoek naar natuurlijke of professionele cosmetica die een combinatie van effectiviteit, een heerlijk aroma en gebruiksgemak bieden? Neem dan comfortabel plaats en ontdek wat we voor je hebben voorbereid - in onze online drogisterij vind je zeker iets voor jezelf!

Bij het oprichten van onze drogisterij hadden we één doel voor ogen: alleen de beste cosmetica leveren van de meest gerespecteerde producenten. Niet alleen de bekende namen, maar ook de minder bekende merken die echter de kwaliteit van hun producten hoog in het vaandel hebben en gebruikmaken van uitstekende ingrediëntencomposities. Hierdoor zijn we erin geslaagd om een uitgebreid assortiment samen te stellen waarin de beste Poolse producenten domineren.

Drogeria.nl biedt keuze. Wij hebben Poolse cosmetica van merken zoals OnlyBio, Bandi, Bielenda (waaronder Bielenda Professional), Body Boom, Nacomi, Anwen, Ziaja, Farmona en vele anderen voor je beschikbaar. Natuurlijk raden we ook cosmetica van buitenlandse producenten aan, die wereldwijd bekend zijn en waarvan de producten zowel thuis als in schoonheidssalons over de hele wereld worden gebruikt.

We maken gebruik van jarenlange ervaring om onze producten te selecteren - sinds 2013 zijn we actief in de distributie van cosmetica in het Westen en naast onze online activiteiten runnen we ook een fysieke winkel in Den Haag. Hierdoor hebben we een goed begrip van de behoeften van onze klanten en weten we hoe we aan die behoeften kunnen voldoen.

Bij Drogeria.nl zetten we zowel in op kwantiteit als kwaliteit. We nodigen je dan ook uit om te investeren in de beste Poolse cosmetica, waarmee je jezelf dagelijks kunt voorzien van bewuste lichaamsverzorging.

Kom meer te weten
group_work Toestemming voor cookies