Apis Action for Men Hydraterende Body Wash 3in1 Lichaam - Gezicht - Haar 300 ml

€ 9,20
Inclusief belasting

Milde douchegel voor mannen met een betoverende en langdurige geur voor de dagelijkse lichaams-, gezichts- en haarverzorging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

BESCHRIJVING

Een zachte douchegel voor mannen met een boeiende en langdurige geur voor de dagelijkse lichaams-, gezichts- en haarverzorging.

Action For Men Bevat actief wassende en voedende-hydraterende stoffen: hyaluronzuur, d- panthenol (provitamine B5), Hydromanil™-complex en extracten van aloë, vlas en ginseng. De gel reinigt en verfrist perfect aan de tegelijkertijd voedend en hydraterend de huid en het haar.

HOE TE GEBRUIKEN

Voor dagelijks gebruik onder de douche en/of in bad. Breng de gel aan op een natte huid en was het lichaam, gezicht en haar. Vermijd contact met de ogen. Na het wassen grondig met water afspoelen. Combineer voor een volledig verzorgend effect met de crème uit de Action For Men-lijn met dezelfde geurnoot.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing in de verpakking.

Het product is afkomstig van een Poolse fabrikant.

SAMENSTELLING

Aqua , cocamidopropylbetaïne, dinatriumlaurethsulfosuccinaat, PEG 120 methylglucosedioleaat, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, coco-glucoside, natriumchloride, parfum, linalool, hexylkaneel, geraniol, limoneen, cumarine, citronellol, fenoxyethanol, natriumhyaluronaat, Aloe Extract, D-panthenol, lijnzaadextract, ginsengwortelextract, gehydrolyseerde Caesalpinia Spinosa-kauwgom.

104865
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901810006082

Apis Action for Men...

€ 9,20
group_work Toestemming voor cookies