Vis Plantis Pharma Care Conditioner voor dun en volumeloos haar Ginseng + Niacinamide 300 ml

€ 5,51
Inclusief belasting

Natuurlijke conditioner met ginseng is een product gemaakt voor mensen met dun haar die extra volume en versterking nodig hebben.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Vis Plantis Pharma Care Conditioner voor dun en volumeloos haar Ginseng + Niacinamide 300 ml

Natuurlijke conditioner met ginseng is een product gemaakt voor mensen met dun haar die extra volume en versterking nodig hebben. Door de combinatie van twee belangrijke ingrediënten, niacinamide en ginseng, biedt deze conditioner effectieve ondersteuning voor je haar. Niacinamide, of vitamine B3, staat bekend om zijn eigenschappen die het haar en de hoofdhuid versterken. Gecombineerd met ginseng, dat ook een versterkend effect heeft, helpt deze conditioner het haarvolume te vergroten. Het resultaat is dat je haar voller wordt en beter bestand is tegen beschadiging. Een van de voordelen van deze conditioner is dat het het haar niet verzwaart. Hierdoor blijft het haar licht, gemakkelijk doorkambaar en klaar om te stylen. Bovendien versterkt de conditioner het haar, waardoor het beter bestand is tegen ongunstige externe factoren. Het is bovendien een milieuvriendelijk product. Het flesje met de conditioner is gemaakt van 100% gerecyclede materialen en is recyclebaar. Het is een ecologische oplossing die zorg draagt voor onze planeet.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op gewassen haar dat uit overtollig water is geperst. Gelijkmatig over de gehele lengte verdelen en na enkele minuten uitspoelen

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Glycerine, BehenamidopropylDimethylamine, Isopropylpalmitaat, Nigella Sativa-zaadolie, Panax Ginseng-wortelextract, Inuline, Cetrimoniumchloride, Niacinamide, Melkzuur, Parfum, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114115
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907618136594

Vis Plantis Pharma Care...

€ 5,51
group_work Toestemming voor cookies