ONLYBIO Hair in Balance All Inclusive Proteïne Haarconditioner 200 ml

€ 6,90
Inclusief belasting

Eiwitconditioner is een perfecte oplossing voor haar dat futloos, plat en zonder volume is

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6

ONLYBIO Hair in Balance All Inclusive Proteïne Haarconditioner 200 ml

Eiwitconditioner is een perfecte oplossing voor haar dat futloos, plat en zonder volume is. Het is ideaal wanneer het haar volume verliest, dof wordt en de neiging heeft aan elkaar te plakken in enkele strengen.

Welke effecten kunnen worden bereikt met eiwitsupplementen?

Dankzij deze conditioner wordt haaruitval opgevuld, waardoor het gladder en glanzender wordt. Het resultaat is dat het haar leven, volume en een gezonde uitstraling krijgt. De tropische geur van ananas en kokosnoot maakt het gebruik van deze conditioner een genot dat je humeur verbetert. Het eiwitsupplement is een product gemaakt door de sociale mediagemeenschap, wat het een uniek karakter geeft. De geur, het etiket en de productnaam zijn door klanten gekozen, waardoor het is afgestemd op de behoeften en voorkeuren van gebruikers.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op nat haar dat uit het overtollige water is geperst. Laat het op je haar zitten en spoel het daarna uit.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Coco-Caprylaat/Capraat, Behentrimoniumchloride, Cetrimoniumchloride, Gehydrolyseerde plantaardige eiwitten, Equisetum Arvense-extract, Jasminum Officinale ( Jasmine ) bloemenextract, Glycerine, Guar-hydroxypropyltrimoniumchloride, Citroenzuur, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Benzylalcohol , Benzoëzuur, dehydroazijnzuur, tocoferol, parfum, coumarine, limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114212
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805282758

ONLYBIO Hair in Balance All...

€ 6,90
group_work Toestemming voor cookies