Joanna Konopie Regulerende conditioner voor vet haar 100 ml

€ 3,90
Inclusief belasting

Ontdek een nieuwe dimensie van verzorging en geniet van gezond, sterk haar dankzij de HEMP Conditioner

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Joanna Konopie Regulerende conditioner voor vet haar 100 ml

Ontdek het geheim van gezond haar met conditioner. Deze unieke formule is gemaakt voor vet haar en bevat kruidenextracten (brandnetel, klis, kalmoes), hennepzaadextract en verfrissende menthol. Het versterkt, verstevigt en reguleert de talgproductie, waardoor overmatige vettigheid van de hoofdhuid en het haar wordt verminderd. Bovendien voegt menthol een gevoel van verkoeling en verfrissing toe. Het product is Green Dot-gecertificeerd, wat de duurzame impact op het milieu bevestigt.

HOE TE GEBRUIKEN

Spray op vochtig, gewassen haar, met bijzondere aandacht voor de wortels. Voer een hoofdhuidmassage uit. Droog en style je haar. Voor volledige verzorgingsresultaten raden wij aan shampoo uit dezelfde lijn te gebruiken. Alleen voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , Propyleenglycol, Honey , Cannabis Sativa-zaadextract, Acorus Calamus-wortelextract, Arctium Lappa-wortelextract, Urtica Dioica-bladextract Glycerine, Leuconostoc/radijswortelfermentfiltraat, Niacinamide, Allantoïne, Panthenol , Menthol, Laureth-10, Triethanolamine, Parfum, citronellol, geraniol, alfa-isomethylionon, linalool, limoneen, sorbinezuur, fenoxyethanol, benzoëzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114405
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901018020392

Joanna Konopie Regulerende...

€ 3,90
group_work Toestemming voor cookies