Barwa Naturalna Lotion die de haargroei simuleert Biergist 100 ml

€ 4,69
Inclusief belasting

Het biedt de optimale hoeveelheid voedingsstoffen en stimuleert de haargroei

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Barwa Naturalna Lotion die de haargroei simuleert Biergist 100 ml

Gistlotion is gemaakt voor mensen die last hebben van overmatig vettig haar en haaruitval. Het is een vloeibare conditioner verrijkt met kruidenextracten die diep in de hoofdhuid doordringen. De actie is gericht op het versterken van de haarzakjes, het stimuleren van de groei van de zogenaamde "babyhaar" en het verbeteren van de algehele conditie van het haar. Haargroeistimulerende lotion helpt bij het reguleren van de talgproductie, hydrateert de hoofdhuid, zorgt voor de optimale hoeveelheid voedingsstoffen en stimuleert de haargroei. Actieve ingrediënten zoals biergistextract, kruidenextracten (brandnetel, paardenstaart, berk), arginine, aloë-extract ondersteunen de haargroei, remmen haaruitval en voeden de hoofdhuid.

Ingrediënten:

-Biergistextract: versterkt de haarzakjes.

-Kruidenextracten (brandnetel, paardenstaart, berk): stimuleren de haargroei.

-Arginine: ondersteunt de algehele conditie van het haar.

-Aloë-extract: hydrateert en voedt de hoofdhuid.

HOE TE GEBRUIKEN

Direct op de hoofdhuid aanbrengen en vervolgens een zachte massage uitvoeren. Niet spoelen. Gebruik elke dag gedurende minimaal 4 weken en daarna 2-3 keer per week om het effect te behouden.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne, cocamide DEA, PEG-75 lanoline, natriumchloride, cocamidopropylamineoxide, gehydrolyseerde keratine, propyleenglycol, Raphanus Sativus-extract, citroenzuur, parfum, methylchloorisothiazolinone, methylisothiazolinone, limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114596

Specifieke referenties

ean13
5902305008369

Barwa Naturalna Lotion die...

€ 4,69
group_work Toestemming voor cookies