Balea delicate gezichts- en lichaamscrème 250 ml

€ 3,40
Inclusief belasting

Gezichts- en lichaamscrème

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Balea delicate gezichts- en lichaamscrème 250 ml

De gezichts- en lichaamscrème is een uitstekend dagelijks verzorgingsproduct dat zorgt voor een levendige 24-uurs hydratatie. Ongeacht het huidtype zorgt deze zachte crème voor een intense hydratatie die de hele dag aanhoudt. De formule van de crème bevat waardevolle ingrediënten, zoals voedende oliën en vitamine E. Dankzij hen krijgt de huid van gezicht en lichaam een diepe voeding, wordt glad, elastisch en stralend. De crème smeert gemakkelijk uit en trekt snel in, waardoor er geen vettig laagje op de huid achterblijft. Het kan zowel op het gezicht als op het lichaam worden gebruikt, waardoor het extreem veelzijdig en praktisch is in uw dagelijkse huidverzorgingsroutine. Daarnaast is het vermeldenswaard dat de crème geen microplastics en in water oplosbare synthetische polymeren bevat, wat hem zowel huid- als milieuvriendelijk maakt. Met deze zachte gezichts- en lichaamscrème geniet je de hele dag van een gehydrateerde, zachte en gezond ogende huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Afhankelijk van uw behoeften dagelijks gebruiken en voorzichtig in de huid masseren. Voor gebruik op het gezicht en het hele lichaam.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, cetearylalcohol, glycerylstearaat, ethylhexylstearaat, isopropylpalmitaat, panthenol , tocoferylacetaat, parfum, natriumcetearylsulfaat, citroenzuur, fenoxyethanol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, limoneen, geraniol. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

111676
a lot

Specifieke referenties

Balea delicate gezichts- en...

€ 3,40
group_work Toestemming voor cookies