Tołpa Pre Age hydraterende Gladmakende gezichtscrème voor de dag 50 ml

€ 10,81
Inclusief belasting

Hydrateert 72 uur lang

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Tołpa Pre Age hydraterende Gladmakende gezichtscrème voor de dag 50 ml

Vochtinbrengende, gladmakende gezichtscrème voor de dag is de perfecte oplossing voor de huid die intensieve hydratatie en voeding nodig heeft. Deze speciaal samengestelde crème heeft vele voordelen die helpen om de conditie van de gezichtshuid te verbeteren. Hier is de nieuwe beschrijving van dit product:

-Hydrateert 72 uur lang: dankzij de geavanceerde formule zorgt de crème voor een langdurige hydratatie van de huid. Actieve ingrediënten binden vocht en houden het 72 uur in de huid. De huid is intens gehydrateerd, zacht en elastisch.

-Vermindert een droge huid in 1 dag: De crème werkt snel om tekenen van een droge huid te verminderen na slechts één keer aanbrengen. De huid wordt weer gehydrateerd, wordt glad en voelt zacht aan.

- Herbouwt de beschermende barrière: de actieve ingrediënten in de crème helpen de natuurlijke beschermende barrière van de huid te herstellen. Hierdoor wordt de huid beschermd tegen vochtverlies, externe factoren en schadelijke omgevingsfactoren.

- Vermindert de eerste rimpels: De crème bevat ingrediënten die helpen de eerste tekenen van veroudering, waaronder fijne lijntjes, te verminderen. De huid wordt glad en de structuur lijkt gelijkmatiger.

- Maakt glad: dankzij de lichte textuur trekt de crème snel in en maakt de huid glad. De huid krijgt een stralende uitstraling en een gezonde gloed.

- Herstelt een uitgerust uiterlijk: De werking van de crème draagt bij aan het herstel van het uitgerust uiterlijk van de huid. De huid ziet er verfrist, stralender en energieker uit.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème aan op een gereinigd en getonifieerd gezicht en hals, vermijd de oogcontouren. Masseer vanaf de nek omhoog. Gebruik elke ochtend.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, cococaprylaat, capryl/caprinezuurtriglyceride, Magnesium , glycerylstearaatcitraat, cetylalcohol, glycerylstearaat, turfextract, xanthaangom, Butyrospermum Parkii-boter, gehydrogeneerde lecithine, pentapeptide 48, tocoferol, Hyaluronic Acid , ceramide NP , Olive , Rhodiola Rosea-wortelextract, gehydrolyseerde algin, maltodextrine, mica, kaliumsorbaat, natriumfytaat, ethylhexylglycerine, caprylylglycol, methylpropaandiol, parfum, benzoëzuur, fenoxyethanol, fenethylalcohol, CI 77892. op de verpakking.

111992

Specifieke referenties

ean13
5903900961158

Tołpa Pre Age hydraterende...

€ 10,81
group_work Toestemming voor cookies