Tołpa Pre Age Energizing Gladmakende gezichtscrème 50 ml

€ 10,81
Inclusief belasting

De crème zorgt voor intense hydratatie, waardoor de huid zacht, glad en gevoed wordt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Tołpa Pre Age Energizing Gladmakende gezichtscrème 50 ml

Energizing face cream is een product dat veel heilzame eigenschappen heeft voor de huid. Al na één keer gebruiken kan deze crème zichtbare resultaten opleveren. Hier zijn enkele van de voordelen die het biedt:

-Vermindert talgafscheiding: De crème helpt de talgproductie te reguleren, wat gunstig is voor de vette en gecombineerde huid. Het heeft een matterend effect en vermindert ongewenste glans.

-Hydrateert diep en maakt glad: de crème zorgt voor intense hydratatie, waardoor de huid zacht, glad en gevoed wordt. Het kan ook helpen de elasticiteit van de huid te verbeteren.

- Voorkomt imperfecties: Door de talgafscheiding te reguleren, helpt deze crème de vorming van mee-eters en andere huidimperfecties te voorkomen.

-Verheldert en vermindert verkleuring: de crème bevat verhelderende ingrediënten die verkleuring en een ongelijkmatige teint kunnen helpen verminderen.

- Antioxidant: De crème heeft antioxiderende eigenschappen, wat betekent dat het de huid helpt beschermen tegen de effecten van vrije radicalen, die het verouderingsproces kunnen versnellen.

-Vult rimpels en lijntjes: De crème bevat ingrediënten die fijne rimpels en lijntjes helpen opvullen, waardoor de huid er gladder en jonger uitziet.

- Vertraagt het verschijnen van rimpels: regelmatig gebruik van de crème kan het verschijnen van nieuwe rimpels en tekenen van veroudering helpen vertragen.

-Snel intrekkend, geen vettig laagje: De crème heeft een lichte textuur die snel intrekt zonder een vettig laagje op de huid achter te laten.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème aan op een gereinigd en getonifieerd gezicht en hals, vermijd de oogcontouren. Masseer vanaf de nek omhoog. Gebruik elke ochtend.

SAMENSTELLING

Aqua , Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylaat, Glycerine, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Turfextract, Ceteareth-20, Butyleenglycol, Natriumhyaluronaat, Rhodiola Rosea Wortelextract, Gehydrolyseerd Algin, Hyaluronic Acid , Tocoferol, Palmitoyl Hydroxypropyltrimonium Amylopectine/ Glycerine Crosspolymeer, ascorbinezuur, gehydrogeneerde lecithine, carbomeer, natriumpolyacrylaat, pentyleenglycol, natriumhydroxide, 1,2-hexaandiol, dinatrium-EDTA, parfum, fenoxyethanol, caprylylglycol, methylpropaandiol, benzoëzuur, kaliumsorbaat, ethylhexylglycerine. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

111996

Specifieke referenties

ean13
5903900961141

Tołpa Pre Age Energizing...

€ 10,81
group_work Toestemming voor cookies