Pani Walewska Classic voedende dag/nacht gezichtscrème 50 ml

€ 8,70
Inclusief belasting

Gezichtscrème speciaal voor de rijpere huid, rijk aan voedingsstoffen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Pani Walewska Classic voedende dag-/nachtgezichtscrème 50 ml

Gezichtscrème speciaal voor de rijpere huid, rijk aan voedingsstoffen, geeft de huid meer stevigheid en elasticiteit. De delicate, romige consistentie biedt passende verzorging voor de veeleisende huid, aangepast aan haar behoeften en leeftijd. De crème vermindert rimpels, hydrateert en regenereert de huid. Vermindert effectief tekenen van vermoeidheid en vermindert de zichtbaarheid van verkleuringen. Regelmatig gebruik garandeert een gezond uiterlijk van de huid. Actieve ingrediënten zoals retinol , co-enzym Q10 en katoenzaadolie hebben een multidirectioneel effect op de droge en rijpe gezichtshuid.

Actieve ingrediënten in de crème:

-Retinol: Het is een pure vorm van vitamine A. Het stimuleert de aanmaak van hyaluronzuur, vermindert rimpels, verhoogt de elasticiteit van de huid, reguleert celvernieuwingsprocessen en verlicht verkleuringen.

-Co-enzym Q10: Het is een krachtige antioxidant, bekend als het "elixer van de jeugd". Het vertraagt het verouderingsproces van de huid, verbetert de elasticiteit, hydrateert en beschermt tegen schadelijke externe factoren.

-Katoenolie: voedt, regenereert en maakt de veeleisende huid glad, waardoor deze er gezond uitziet.

-Niacinamide: het is de actieve vorm van vitamine B3. Vermindert rimpels, verbetert de dichtheid en tonus van de huid.

Gezichtscrème voor de rijpe huid biedt uitgebreide verzorging, voorziet de huid van voedingsstoffen en vermindert effectief de tekenen van veroudering. Dankzij deze crème zal uw huid er jonger, stralender en gevoed uitzien.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng elke ochtend een laagje crème aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté en masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen tot het volledig is opgenomen.

SAMENSTELLING

Aqua , ethylhexylstearaat, methylpropaandiol, butyrospermum parkii-boter, cetearylolivaat, glycerylstearaat, pentaerythrityltetraisostearaat, dicaprylylether, niacinamide, gossypium herbaceum-zaadolie, cetearylalcohol, sorbitanolivaat, fenoxyethanol, natriumstearoylglutamaat, cyclopentasiloxaan, panthenol , capryl/caprinezuur triglyceride, squalaan, ubiquinon, tocoferylacetaat, ammoniumacryloyldimethyltauraat/vp-copolymeer, tocoferol, dimethiconol, beta-sitosterol, retinol, glycine soja-olie, lecithine, ethylhexylglycerine, squaleen, natriumhydroxide, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112046
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900793044289

Pani Walewska Classic...

€ 8,70
group_work Toestemming voor cookies