Nivea 24H Hydration Dag gezichtscreme Normale en gecombineerde huid 50 ml

€ 5,51
Inclusief belasting

Refreshing Day Cream is een perfect product voor de normale en gecombineerde huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

Nivea 24H Hydraterende Daggezichtscrème Normale en gecombineerde huid 50 ml

Refreshing Day Cream is een perfect product voor de normale en gecombineerde huid. Het bevat ingrediënten die de huid 24 uur lang intensief hydrateren en het natuurlijke evenwicht herstellen. Extra eigenschappen zijn onder meer:

-Herstel van de natuurlijke balans en hydratatie van de huid.

-UV bescherming.

-Veganistische formule, vrij van microplastics.

-Samenstelling op basis van vitamine E, waterlelie-extract en NIVEA Moisture Care Complex.

Deze vochtinbrengende crème werkt de hele dag intensief en herstelt de vochtbalans van de huid. Het heeft een verfrissend effect en de snel absorberende formule vult de huid met overvloedige hydratatie. Waardevolle ingrediënten beschermen de huid tegen zonlicht dankzij SPF 15. Het product is dermatologisch getest, wat de zachtheid voor de huid bevestigt. Het product bevat geen microplastics.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème elke ochtend aan op de gereinigde gezichtshuid en masseer deze zachtjes met cirkelvormige bewegingen in de huid. Vermijd het gebied rond de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, ethylhexylsalicylaat, C12-15 alkylbenzoaat, alcoholdenat., cetearylalcohol, butylmethoxydibenzoylmethaan, capryl- / caprinetriglyceride, dizetmeelfosfaat, glycerylstearaat, hydroxypropylzetmeelfosfaat, fenylbenzimidazoolsulfonzuur, tocoferylacetaat, Nymphaea Alba-wortelextract, Natriumstearoylglutamaat, Butyrospermum Parkii-boter, Ethylhexylglycerine, Hydroxyacetofenon, Tapiocazetmeel, Xanthaangom, Bis-Ethylhexyloxyfenol Methoxyfenyltriazine, Natriumchloride, Trinatrium-EDTA, Natriumhydroxide, Fenoxyethanol, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112704
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900017084046

Nivea 24H Hydration Dag...

€ 5,51
group_work Toestemming voor cookies