Fitomed Semi-rijke traditionele gezichtscrème voor gecombineerde huid 50 ml

€ 7,70
Inclusief belasting

Halfvette traditionele crème voor de gecombineerde huid die de huid diep hydrateert, regenereert en voorziet van de nodige voedingsstoffen.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

Fitomed halfvette traditionele gezichtscrème voor de gecombineerde huid 50 ml

Traditionele halfvette crème voor de gecombineerde huid is een intensief voedende cosmetica die de huid diep hydrateert, regenereert en voorziet van de nodige voedingsstoffen. Siberische ginseng-extract verstevigt en versterkt de opperhuid, sheaboter beschermt tegen uitdroging en tarwekiemolie werkt als een effectieve antioxidant. Bovendien geeft lavendelolie de crème een delicaat, lentearoma. Dit product is perfect voor de droge huid overdag en voor de gecombineerde en vermoeide huid 's nachts. Het kan ook worden gebruikt voor gezichtsmassage. Dankzij dit wordt uw huid goed gevoed, gehydrateerd en verfrist, beschermd tegen de negatieve effecten van weersomstandigheden, zoals vorst en wind.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid crème aan op de gereinigde gezichtshuid.

SAMENSTELLING

Aqua , Ethylhexyl Palmitaat, Glycerine, Paraffinum Liquidum, Butyrospermum Parkii Zaadboter, Lanoline, Trilaureth-4-fosfaat, Panax Ginseng-wortelextract, Cetearylalcohol, Cetearylglucoside, Ceteareth-20, Triticum Vulgare Kiemolie, Hydroxyethylacrylaat, Natriumacryloyldimethyltauraatcopolymeer, Benzylalcohol, Ethylhexylglycerine, Lavandula Angustifolia-olie, Citrus Medica Limonum-olie, Linalool, Linalyl-acetaat, Limoneen De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

113142
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5907504400037

Fitomed Semi-rijke...

€ 7,70
group_work Toestemming voor cookies