Nivea Cellular Iluminous Regenererende Nachtgezichtscrème tegen verkleuring 50 ml

€ 19,80
Inclusief belasting

Regenererende nachtcrème tegen verkleuringen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Nivea Cellular Iluminous Regenererende Nachtgezichtscrème tegen verkleuringen 50 ml

Regenererende nachtcrème voor verkleuringen is een product dat de huid gedurende de nacht voorziet van regeneratie dankzij het gepatenteerde ingrediënt LUMINOUS 630. Deze crème richt zich op het verlichten van bestaande verkleuringen en het verminderen van de oppervlakte ervan. Dankzij NIVEA Luminous 630, dat de aanmaak van melanine in de huid ondersteunt, egaliseert het product de huidtint en helpt hyaluronzuur de huid te regenereren en te versterken. Bij regelmatig gebruik zijn de effecten na 4 weken zichtbaar. De crème is zacht voor de huid en geschikt voor alle huidtinten en -types, inclusief de gevoelige huid.

De belangrijkste kenmerken van het product zijn:

-Aanwezigheid van het gepatenteerde ingrediënt LUMINOUS 630.

-Bestaande verkleuringen ophelderen en het oppervlak ervan verkleinen.

-Ondersteuning van de productie van melanine in de huid dankzij NIVEA Luminous-technologie.

-Avondhuidtint.

-Regeneratie en versteviging van de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Voor het slapengaan aanbrengen op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Masseer zachtjes met cirkelvormige bewegingen.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, isopropylpalmitaat, capryl/caprinezuurtriglyceride, methylpropaandiol, cocoglyceriden, cetearylalcohol, cetylpalmitaat, dizetmeelfosfaat, glycerylstearaat, dimethicon, butyrospermum parkii-boter, isobutylamidothiazolylresorcinol, natriumhyaluronaat, creatine, 1-methylhydantoïne-2-imide , Ethylhexylglycerine, natriumstearoylglutamaat, carrageen, xanthaangom, natriumchloride, trinatrium-EDTA, natriumhydroxide, fenoxyethanol, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114470
just a few left

Specifieke referenties

ean13
4005900884107

Nivea Cellular Iluminous...

€ 19,80
group_work Toestemming voor cookies