Resibo Instant Barrier Gezichtscrème regenereert de hydrolipidenbarrière 50 ml

€ 20,70
Inclusief belasting

Een crème die niet alleen de huid hydrateert, ale ook de natuurlijke beschermende barrière versterkt en uitgebreide bescherming en vernieuwing biedt.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6
Niet op voorraad

Resibo Instant Barrier Gezichtscrème regenereert de hydrolipidenbarrière 50 ml

Instant Barrier regenererende crème is een uitgebreide formule die is ontworpen om de hydrolipidenbarrière van de huid opnieuw op te bouwen, waardoor diepe hydratatie en effectieve verlichting van irritaties wordt geboden. Dit is een innovatief product dat ceramiden, lipiden, prebiotica en andere voedende ingrediënten combineert, waardoor een duurzaam beschermend schild voor de huid ontstaat. Ingrediënten zoals Hydroviton® PLUS , Panthenol , Vitamine F en Vitamine E zorgen voor intense hydratatie en hebben antioxiderende eigenschappen. Hydroviton® PLUS is een intelligent mengsel van hygroscopische deeltjes dat de natuurlijke vochtinbrengende factor van de huid herstelt. Panthenol staat bekend om het verzachten van irritaties en het ondersteunen van huidregeneratieprocessen. Vitamine F herstelt de balans van de huid met een verstoorde lipidenbarrière, die meervoudig onverzadigde essentiële vetzuren bevat. Een beschadigde hydrolipidenbarrière resulteert in irritatie, roodheid en een trekkerig of brandend gevoel. Daarom bevat de regenererende crème actieve ingrediënten zoals Tazman Pepper™, Allantoïne en chiazaadolie, die de hydrolipidenbarrière helpen herstellen en beschermen. Het versterken van de natuurlijke bescherming van de huid wordt bereikt dankzij ingrediënten als Biolin P, sheaboter en Cerafluid. Biolin P is een complex van prebiotica dat de beschermende microflora van de huid versterkt en waterverlies vermindert. Karitéboter bevat verzadigde en onverzadigde vetzuren en vitamine A en E, die de bescherming en antioxiderende werking van de huid ondersteunen. Cerafluid, vloeibaar ceramide NP(III), reguleert de beschermende barrière, verbetert de elasticiteit en gladheid van de huid en vermindert de zichtbaarheid van rimpels. Een crème die niet alleen de huid hydrateert, ale ook de natuurlijke beschermende barrière versterkt en uitgebreide bescherming en vernieuwing biedt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng 's avonds en/of 's ochtends een hoeveelheid ter grootte van een erwt aan op uw gezicht. Als u het gevoel heeft dat uw huid intense hydratatie nodig heeft, kunt u 's nachts een dikkere laag aanbrengen.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol*, glycerine, C10-18 triglyceriden*, cetylalcohol*, ethylhexylstearaat, betaïne*, Butyrospermum Parkii-boter, sheaboter-ethylesters*, undecaan*, cetearylglucoside*, tridecaan*, Salvia Hispanica-zaadolie, ceramide NP, onverzeepbare gehydrogeneerde Olive , Tasmannia Lanceolata fruit-/bladextract*, tocoferol, Centella Asiatica bladextract, inuline*, allantoïne, panthenol, tocoferylacetaat, ureum, Helianthus Annuus zaadolie*, trehalose, natriumhyaluronaat, linolzuur*, maltose , Glucose, alfa-glucaanoligosaccharide*, gluconolacton*, fructose, Calcium *, acacia-senegalgom*, linoleenzuur*, glyceryldioleaat, gehydrogeneerd ethylhexylolivaat, oliezuur*, palmitinezuur, diheptylsuccinaat*, capryloylglycerine/sebacinezuur Copolymeer*, stearinezuur*, synthetisch fluorflogopiet, natrium-PCA, xanthaangom*, natriumlactaat, trioleïne, natriumfytaat, polyacrylaat-crosspolymeer-6, titaniumdioxide, butyleenglycol, tinoxide, citroenzuur, natriumhydroxide, natriumchloride, pentyleenglycol , Natriumbenzoaat* * ingrediënten gecertificeerd als natuurlijk. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114509

Specifieke referenties

ean13
5903714271313

Resibo Instant Barrier...

€ 20,70
group_work Toestemming voor cookies