Bielenda Zielona Thee matterende gezichtscrème 50 ml

€ 5,51
Inclusief belasting

Matterende dagcrème is gemaakt voor de dagelijkse verzorging van de gecombineerde huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

Bielenda Zielona Thee matterende gezichtscrème 50 ml

Bielenda Zielona Tea matterende dagcrème is gemaakt voor de dagelijkse verzorging van de gecombineerde huid. De lichte formule maakt het perfect voor uw ochtendverzorgingsroutine. Bielenda Zielona Tea matterende dagcrème is een delicate, lichte crème die speciaal is ontworpen voor de gecombineerde huid die gevoelig is voor glans, onvolkomenheden en verkleuring. Het bevat een unieke combinatie van antibacteriële ingrediënten, zoals tea tree olie, Anti-Ox en Anti-Pollution complex en vochtinbrengende betaïne. De crème verheldert verkleuringen, matteert de huid, vermindert de zichtbaarheid van de poriën, hydrateert, verzacht en vermindert het optreden van acne-laesies, wat bijdraagt aan een aanzienlijke verbetering van het uiterlijk en de conditie van de opperhuid. Extra verrijking van de formule met een effectieve combinatie van vitamine C, groene thee-extract en biopolymeer creëert het Anti-Ox en Anti-Pollution-complex, dat fungeert als een "schild" tegen luchtvervuiling en de negatieve impact van het milieu. De crème beperkt aanzienlijk de penetratie van zwevend PM 5 stof in de opperhuid, waardoor de destructieve effecten ervan worden geminimaliseerd. Hierdoor kunt u de opperhuid in uitstekende conditie houden, waardoor het verouderingsproces van de huid wordt vertraagd en versterkt. De uitzonderlijk lichte, waterige formule van de crème belast de huid niet, smeert perfect uit en trekt onmiddellijk in. Geeft een gevoel van mattering, hydratatie en verfrissing. De crème geeft de huid een satijnzachte zachtheid, waardoor deze glad en soepel blijft. Het is perfect voor zowel gebruik op zichzelf als onder make-up. Regelmatig gebruik van deze crème maakt de huid perfect glad, mat en goed gehydrateerd, zonder het gevoel van plakkerigheid, glans of overmatige belasting. Het product is dermatologisch getest, wat de effectiviteit en gebruiksveiligheid bevestigt.

HOE TE GEBRUIKEN

De dagcrème moet elke ochtend in de huid van gezicht, hals en decolleté worden gemasseerd totdat deze is opgenomen. Bewaar op kamertemperatuur.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), glycerine, betaïne, capryl/caprinezuurtriglyceride, cyclopentasiloxaan, stearylalcohol, dimethicon, Orbignya Oleifera (Babassu) zaadolie, biossacharide gom-4, nylon 6/12, Camelia Sinesis ( Green Tea ) bladextract, tocoferylacetaat , 3-0-ethylascorbinezuur, melaleuca alternifolia (tea tree) bladolie, allantoïne, ascorbylpalmitaat, natriumhyaluronaat, propyleenglycol, isododecaan, gehydrogeneerde tetradecenyl/methylpenta-decene, tocoferol, bèta-sotosterol, squalaan, lecithine, gehydrogeneerde plantaardige glyceriden Citraat, natriumpolyacrylaat, ammoniumacryloyldimethyltauraat/VP-copolymeer, dinatrium-EDTA, fenoxyethanol, methylparaben, ethylparaben, parfum (geur), citronellol, geraniol, hexylcinnamal, limoneen, linalool, CI 19140, CI 42090. De volledige, actuele INCI-samenstelling is altijd beschikbaar op de verpakking

114548

Specifieke referenties

ean13
5902169044794

Bielenda Zielona Thee...

€ 5,51
group_work Toestemming voor cookies