Farmona Professional REVOLU C WHITE Herstructurerende Nachtgezichtscrème 50 ml

€ 10,81
Inclusief belasting

Deze crème is een geavanceerde formule die de huid tijdens de nachtrust ondersteunt, waardoor effectieve regeneratie, verheldering en verbetering van de conditie van de huid ontstaat.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Farmona Professional REVOLU C WHITE Herstructurerende Nachtgezichtscrème 50 ml

Actieve nachtcrème, met uitgebreide werking en geconcentreerde kracht, is gemaakt om de grijze huid te regenereren, met zichtbare verkleuringen, ongelijkmatige kleuren en gevoelig voor pigmentveranderingen. Het heeft een drievoudige werking die uitgebreide zorg biedt:

-Verhelderende verkleuringen: verheldert bestaande verkleuringen, zoals acne, hormonale of leeftijdsgebonden verkleuringen. Het remt de tyrosinase-activiteit, egaliseert de huidtint en verhoogt de weerstand van de huid tegen nieuwe pigmentveranderingen.

-Celvernieuwing: Stimuleert de processen van reconstructie en regeneratie van de huid en ondersteunt de natuurlijke celvernieuwingsmechanismen.

-Herstructurerend: reguleert het keratinisatieproces van de opperhuid en zorgt voor een geleidelijke en gecontroleerde exfoliatie, wat bijdraagt aan de verbetering van de huidstructuur.

De kracht van innovatieve ingrediënten zoals:

-Vitamine C: remt de activiteit van tyrosinase, verlicht verkleuringen, voorkomt de vorming van nieuwe, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor het verouderingsproces van de huid wordt vertraagd.

-Shikiminezuur: Met milde exfoliërende eigenschappen, verhoogt het de hydratatie van de huid en vermindert het transepidermaal waterverlies.

-Melaslow™: Vermindert de intensiteit van pigmentatieveranderingen en reguleert het melanogeneseproces.

Deze crème is een geavanceerde formule die de huid 's nachts ondersteunt, waardoor effectieve regeneratie, verheldering en verbetering van de conditie van de huid ontstaat.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid crème aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté, vermijd het gebied rond de ogen. Gebruik elke avond.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), capryl/caprinezuurtriglyceride, glycerine, extract van citrus-unshiu-schillen, butyrospermum parkii (shea) boter, polysorbaat 60, cetearylalcohol, cocos nucifera ( Coconut ) olie, Rosa Canina (rozenbottel) fruitolie, isohexadecaan, PPG-15 Stearylether, Cetylalcohol, Glycerylstearaat, Shikiminezuur, Propyleenglycol, Glycyrrhiza Glabra (Zoethout) Wortelextract, Arctotaphylos Uva Ursi Bladextract, Panthenol , Citrus Limon ( Lemon ) Fruitextract, Butyleenglycol, Rubus Fructicosus ( Blackberry ) Fruitextract, Natriumhyaluronaat, PEG-8, tocoferol, ascorbylpalmitaat, ascorbinezuur, citroenzuur, polyacrylaat-13, polyisobuteen, polysorbaat 20, acrylaten/C10-30 alkylacrylaat-crosspolymeer, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, dinatrium-EDTA, natriumhydroxide, 2-broom- 2-nitropropaan-1,3-diol, parfum (geur). De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114631
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900117003039

Farmona Professional REVOLU...

€ 10,81
group_work Toestemming voor cookies