Bandi Biostimulate Lift Care verjongende Hydraterende gezichtscrème met celgroeifactoren 50 ml

€ 19,80
Inclusief belasting

Verjongende vochtinbrengende gezichtscrème met celgroeifactoren

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Bandi Biostimulate Lift Care verjongende Hydraterende gezichtscrème met celgroeifactoren 50 ml

Een verjongende vochtinbrengende crème met actieve ingrediënten zoals celgroeifactoren, Pistacia Lentiscus-boomolie en biotyna , blijkt een allesomvattend product gericht op het verbeteren van de conditie van de rijpere huid. Hier is wat informatie over de actieve ingrediënten en hun potentiële voordelen:

-Celgroeifactoren (EGF, IGF-1, Acidic FGF, Basic FGF en VEGF): Dit zijn eiwitten die een sleutelrol spelen in de processen van cellulaire regeneratie en weefselherstel. Ze stimuleren de groei van huidcellen, wat kan helpen rimpels te verminderen en de stevigheid van de huid te verbeteren.

-Biotine: Biotine, ook wel bekend als vitamine B7, is belangrijk voor de gezondheid van uw huid, nagels en haar. Het helpt de elasticiteit van de huid te behouden en kan regeneratieve processen ondersteunen.

-Fytoceramiden: Dit zijn plantaardige lipiden die van nature in de huid voorkomen. Het toevoegen van fytoceramiden kan de hydratatie van de huid helpen verbeteren en de beschermende barrière ervan versterken.

-Pistacia Lentiscus-boomharsolie: deze olie kan hydraterende eigenschappen hebben en het verlies aan elasticiteit van de huid voorkomen. Bovendien kan het regeneratieve processen ondersteunen.

Indicaties voor het gebruik van deze crème zijn onder meer verjonging van de rijpe huid door dagelijkse hydratatie, vermindering van rimpels, verlies van huiddichtheid en spanning, en verbetering van gezichtscontouren. Het is echter altijd belangrijk om het product vóór volledig gebruik op een klein stukje huid te testen, vooral als er een risico bestaat op overgevoeligheid voor een van de ingrediënten.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik elke ochtend en avond op de gereinigde gezichtshuid, vermijd het gebied rond de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua / Water , Propyleenglycol, Capryl/Caprinezuurtriglyceride, Ethylhexylstearaat, Glycerylstearaat, Cetearylalcohol, Arachidylalcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Boter, Gehydrogeneerde Plantaardige Olie, Pistacia Lentiscus (Mastic) Gom, Plukenetia Volubilis Zaadolie, Olea Europaea ( Olive ) Fruitolie, Ceramide Np, Sh-Oligopeptide-1, Sh-Oligopeptide-2, Sh-Polypeptide-1, Sh-Polypeptide-9, Sh-Polypeptide-11, Biotine, Panthenol , Bacillus/Folzuur Ferment Filtraat Extract, Acetylglutamine, coco-caprylaat/capraat, natriumhyaluronaat, ureum, Coconut , lecithine, glycerine, tocoferylacetaat, behenylalcohol, arachidylglucoside, carbomeer, dinatriumfosfaat, triethanolamine, dilinolzuur/propaandiolcopolymeer, Peg-8, tocoferol, ascorbyl Palmitaat, Caprylylglycol, Dinatrium Edta, Ascorbinezuur, Butyleenglycol, Citroenzuur, Polyglyceryl-10 Lauraat, Parfum/Geurstof, Hydroxyacetofenon, 1,2-Hexaandiol De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

115573
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901138904978

Bandi Biostimulate Lift...

€ 19,80
group_work Toestemming voor cookies