Lynia Pro Ampul met Ceramiden en Stamcellen 5 ml

€ 10,81
Inclusief belasting

Innovatieve ampul met ceramiden

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6
Niet op voorraad

Lynia Pro Ampul met Ceramiden en Stamcellen 5 ml

Een innovatieve ampul met ceramiden en rozenstamcellen verhoogt de hydratatie van de huid, beschermt tegen en kalmeert irritaties. De effecten van geavanceerde technologie ingesloten in een ampul van 5 ml zijn een voorstel voor effectieve therapie na de behandeling.

Gebruik van de cosmetica gedurende 14 dagen:

- verhoogde het niveau van hydratatie in de opperhuid met gemiddeld 15% in de groep

- verzacht en kalmeert - vermindert roodheid van de huid

- het vertoont dezelfde goede verzorgingseigenschappen

Actieve ingrediënten:

- Tri-Solve is een verbinding die is verkregen dankzij een gepatenteerde technologie die een effectieve afgifte van actieve stoffen aan de diepe huidlagen mogelijk maakt. Het product combineert intracellulaire lipidecomponenten (ceramiden) met een vochtvasthoudende polysaccharide (trehalose) en fytosterolen die het regeneratievermogen en de collageensynthese verbeteren.

- Ceramiden zijn een van de belangrijkste componenten van de huid - ze zijn goed voor bijna 50% van het vetgehalte. Ze dienen als een water- en permeabele barrièremodulator en vormen meerlagige lamellaire structuren met andere lipiden tussen de cellagen.

- Trehalose, aan de andere kant, elimineert en herstelt door uitdroging veroorzaakte huidbeschadigingen dankzij zijn drievoudige werking.

- Hyaluronzuur in de huid is een van de belangrijkste componenten. Door water in de opperhuid te binden, voorkomt het de vorming van rimpels en geeft het de huid elasticiteit en elasticiteit. Bovendien handhaaft het water in het lichaam en het niveau van weefselvloeistof in de extracellulaire matrix. Het beschermt de huid tegen uitdroging en versterkt de beschermende eigenschappen.

- Stamcellen van de Damascus roos, ideaal voor de verzorging van de gevoelige, droge huid en de huid die regeneratie nodig heeft, met tekenen van veroudering. Door de activiteit van de huid te stimuleren, verlengen ze de levensduur van individuele cellen en krijgen ze een gladde, gespannen, stevige en jeugdig ogende teint

HOE TE GEBRUIKEN

Maximaal 2x per dag. Breng een dosis van de cosmetica aan op de huid van gezicht, hals en decolleté. Niet gebruiken op een geïrriteerde huid. Vermijd contact met de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , propaandiol, ceramide Ns, Rosa Damascena-bladcelextract, natriumhyaluronaat, trehalose, glycerine, gluconolacton, acacia Senegal-kauwgom, xanthaangom, fytosterolen, gehydrogeneerde lecithine, octyldodecanol, Calcium , natriumbenzoaat, natriumhydroxide

109168

Specifieke referenties

ean13
5900718901987

Lynia Pro Ampul met...

€ 10,81
group_work Toestemming voor cookies