Bielenda Professional SUPREMELAB Hyalu Minerals gladmakend en hydraterend enzymatisch masker met hyaluronzuur 50 ml

€ 12,60
Inclusief belasting

Het masker verzacht, helpt de huid op te fleuren

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
9

Bielenda Professional SUPREMELAB Hyalu Minerals gladmakend en hydraterend enzymatisch masker met hyaluronzuur 50 ml

Het masker verzacht, helpt de huid op te helderen en exfolieert zachtjes dode huidcellen, hydrateert en revitaliseert. Het heeft een aangename, lichte crème-gelconsistentie. 2-in-1 product – verzacht, exfolieert en voedt de huid tegelijkertijd perfect. Het bevat twee effectieve exfoliërende ingrediënten - Papaja-extract en Bacillus Ferment, een ingrediënt dat wordt verkregen als resultaat van fermentatie van het micro-organisme Bacillus Subtilis.

Het geweldige effect van de ingrediënten is vooral;

-drie soorten hyaluronzuur - hun combinatie in één product verhoogt de effectiviteit en een breder werkingsspectrum. Hydrateert sterk, maakt glad, verbetert de penetratie van andere ingrediënten, creëert een beschermende hydrofilm die beschermt tegen verlies van vocht en elasticiteit.

-gefermenteerde essence heeft verbazingwekkende verzorgende, regeneratieve en versterkende eigenschappen. Voedt, hydrateert, vermindert transepidermaal waterverlies, revitaliseert, heeft antioxiderende eigenschappen, verbetert het uiterlijk van de huid.

- papaya extract en bacillus ferment - zachtjes exfoliëren, glad maken, helpen de huid op te helderen.

- mariene mineralen - ingrediënten die zorgen voor het juiste niveau van huidvoeding, de bloedcirculatie verbeteren, beperken

epidermaal waterverlies (TEWL).

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op een gereinigd gezicht. Laat 20-30 minuten intrekken. Je kunt het ook als nachtbehandeling gebruiken. Afwassen met lauw water. Gebruik tot 3 keer per week.

SAMENSTELLING

Drie soorten hyaluronzuur, mariene mineralen, gefermenteerde essentie, papaja-extract, Bacillus-ferment, trehalose, betaïne, propaandiol

109330
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169049584

Bielenda Professional...

€ 12,60
group_work Toestemming voor cookies