Dax Perfecta Express Mask Aloe Face Mask intensieve hydratatie 8 ml

€ 1,29
Inclusief belasting

Een gezichtsmasker dat zorgt voor intense hydratatie van de huid.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Dax Perfecta Express Mask Aloe Face Mask intensieve hydratatie 8 ml

Fluwelen masker in crème met een innovatieve consistentie die het " water "-effect geeft en zorgt voor een uitzonderlijk diepe hydratatie. Het herstelt het juiste niveau van hydratatie van de huid en vermindert het gevoel van onaangenaam trekkerig gevoel. Het masker wordt aanbevolen voor de verzorging van alle huidtypes, vooral voor de droge en vermoeide huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een gelijkmatige laag van het masker aan op het gereinigde gezicht, vermijd de oogcontouren. Laat ca. 5 -10 minuten drogen, daarna afwassen met lauw water. Aanbevolen voor gebruik 2-3 keer per week.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearyl Ethylhexanoate, Capryl/Capric Triglyceride, Isopropyl Myristaat, Glycerine, Natrium Acrylaten Copolymeer, Lecithine, Betaïne, Natriumhyaluronaat, Aloe Barbadensis Juice Poeder, Allantoïne, Butyrospermum Parkii Boter, Propyleenglycol, Hydroxyacetofenon, Fenoxyethanol, Octadecyl Di-T- Butyl-4-Hydroxyhydrocinnamate, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, Parfum, CI 19140, CI 42051. De huidige samenstelling staat op de verpakking.

110347

Specifieke referenties

ean13
5900525051356

Dax Perfecta Express Mask...

€ 1,29
group_work Toestemming voor cookies