• -35%
  • outlet
  • 35%

Tołpa Dermo Face Sebio. nacht Gezichtsmasker Sebum blocker 8 ml

€ 1,75
€ 2,70
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 2,70

Het helpt huidonvolkomenheden te verminderen, voorkomt de vorming van nieuwe acnelaesies en verlicht de gevoelige en allergische huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Tołpa Dermo Face Sebio. nacht Gezichtsmasker Sebum blocker 8 ml

Het Night Face Mask is een perfecte oplossing voor de gevoelige, allergische, gecombineerde, vette en acne huid met imperfecties. Dit speciale masker blokkeert 's nachts de overmatige talgafscheiding met maar liefst 3-1 1% , wat bijdraagt aan het verminderen van problemen met een vette huid. Bovendien zorgt het masker de hele dag voor een matte huid, tot 8 uur lang, waardoor ongewenste glans wordt geëlimineerd. Het verhoogt ook de hydratatie van de huid met maar liefst 64% en houdt deze 24 uur vast. Hierdoor is je huid goed gehydrateerd en tegelijkertijd mat, wat belangrijk is voor een huid die neigt naar een vette gloed. Het masker bevat ook een waardevol ingrediënt - tołpa mud.® Deze unieke substantie heeft een reinigende, kalmerende en regenererende werking op de huid. Het helpt huidonvolkomenheden te verminderen, voorkomt de vorming van nieuwe acnelaesies en verlicht de gevoelige en allergische huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het masker aan op een gereinigd gezicht en vermijd de oogcontour. Masseer tot de capsules oplossen. Laat de hele nacht staan. Was 's morgens je gezicht en breng de crème aan. Gebruik 2 keer per week.

SAMENSTELLING

Aqua , Propyleenglycol, Polysorbaat 20, Biosaccharide Gum-1, Turfextract, Panthenol , Cinnamomum Zeylanicum-schorsextract, Sarcosine, Capryloylglycine, Mannitol, Cellulose, Tocoferylacetaat, Hydroxypropylmethylcellulose, Glycerine, Carbomeer, Dinatrium-EDTA, Hexyleenglycol, Natriumhydroxide , Parfum, Methylpropanediol, Benzylalcohol, Salicylzuur, Sorbinezuur, Fenoxy-ethanol, Caprylylglycol, Benzoëzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

111984
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902719416286

Tołpa Dermo Face Sebio....

€ 2,70 € 1,75
group_work Toestemming voor cookies