Verzachtend Lynia Gezichtsmasker 50 ml

€ 10,81
Inclusief belasting

Het heeft reinigende, antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen, die huidproblemen helpen verlichten

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Lynia Verzachtend Gezichtsmasker 50 ml

Het Creamy Soothing Mask is de perfecte oplossing voor de verzorging van alle huidtypes. De formule met ureum en extract van mariadistelfruit is perfect om irritaties te verminderen, kalmte en regeneratie te brengen, terwijl de natuurlijke beschermende barrière van de huid wordt versterkt. Hydrolaat van bittere oranje bloemen vermindert roodheid en irritatie veroorzaakt door het scheren, terwijl het regeneratieproces van beschadigde opperhuid wordt versneld.

Het masker bevat:

-Bittere oranjebloesemhydrolaat: het heeft reinigende, antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen, die huidproblemen helpen verlichten.

-Ureum: Ondersteunt de waterbinding in en tussen de cellen, waardoor vochtverlies uit de opperhuid wordt verminderd. Hierdoor heeft het een hydraterende en verzachtende werking.

-Fucus-extract: de sterke hydraterende en antioxiderende eigenschappen beschermen, regenereren, verstevigen en maken de huid elastisch.

- Mariadistelfruitextract: heeft antioxiderende, ontstekingsremmende en verzachtende eigenschappen. Vermindert effectief roodheid en ontstekingen, waardoor het genezings- en regeneratieproces van de huid wordt versneld.

De effecten van het product omvatten:

-Verzacht huidirritaties.

-Regeneratie en voeding van de huid.

-Intensieve hydratatie.

-Vermindering van roodheid.

Dit masker is de perfecte manier om de rust en het evenwicht in uw huid te herstellen, waardoor het comfort en een gezonde uitstraling worden gegarandeerd.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het masker met een borstel aan op de gereinigde huid. Was het allemaal na 20 minuten af. Aanbevolen voor gebruik tijdens cosmetische behandelingen.

SAMENSTELLING

Aqua , Citrus Aurantium Amara Water , ureum, propaandiol, glycerine, Maris Aqua, Fucus Vesiculosus-extract, Enteromorpha Compressa-extract, Silybum Marianum-fruitextract, Porphyra Umbilicalis-extract, Ocimum Sanctum-bladextract, Undaria Pinnatifida-extract, Lithothamnion Calcareum-extract, Magnesium , Zinkgluconaat, gehydrolyseerde Caesalpinia Spinosa-gom, gluconolacton, Cooper-gluconaat, Caesalpinia Spinosa-gom, pentyleenglycol, melkzuur, citroenzuur, natriumbenzoaat, Calcium , kaliumsorbaat, natriumhydroxide. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112444

Specifieke referenties

ean13
5900718901581

Verzachtend Lynia...

€ 10,81
group_work Toestemming voor cookies