Nivea Rose Touch Sheet-masker 1 stuk

€ 2,80
Inclusief belasting

Diepe hydratatie en intensieve conditioner

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Nivea Rose Touch Sheet-masker 1 stuk

Een gezichtsmasker dat diepe hydratatie, intensieve conditionering en algehele verbetering van het uiterlijk van de huid biedt. De eigenschappen omvatten:

-Diepe hydratatie en intensieve conditionering: de ingrediënten van het masker helpen de huid te hydrateren door essentiële voedingsstoffen te leveren.

-Verhelderend en verfrissend: het masker bevat ingrediënten die de huid helpen verhelderen, waardoor deze er gezonder en stralender uitziet. Bovendien verfrist het de teint.

-Algemeen mooi uiterlijk: door alomvattend te handelen, wil het masker het algehele uiterlijk van de huid verbeteren, waardoor deze stralender en gezonder wordt.

-Zijdezacht aanvoelend: Na gebruik van het masker voelt de huid zijdezacht aan.

Het is een product dat verzorgende eigenschappen combineert met een aangename ervaring voor de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Haal het masker voorzichtig uit de verpakking en breng het aan op een gereinigd gezicht. Laat het zo lang staan als op de verpakking staat vermeld.

SAMENSTELLING

Aqua , butyleenglycol, propaandiol, betaïne, hydroxyacetofenon, chondrus crispus-extract, lithothamnion calcareum-extract, peg/ppg-17/6 copolymeer, peg/ppg/polybutyleenglycol-8/ 5 /3 glycerine, 1,2-hexaandiol, xylitylglucoside, anhydroxylitol, xylitol, glucose, fenoxyethanol, polyacrylzuur, peg-60 gehydrogeneerde ricinusolie, arginine, glycerine, bèta-glucaan, caprylylglycol, natriumbenzoaat, allantoïne, saccharide-isomeraat, citroenzuur, natriumcitraat, xanthaangom, rosa damascena water , kaliumsorbaat, sorbinezuur, hydroxyethylcellulose, dinatriumedta, natriumhyaluronaat, gehydrolyseerd natriumhyaluronaat, natriumpolyglutamaat, linalool, geraniol, citronellol, limoneen, methylbenzoaat, tocoferol, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

113239
a lot

Specifieke referenties

ean13
9005800346854

Nivea Rose Touch...

€ 2,80
group_work Toestemming voor cookies