Lynia Pro Ampul met Retinol 5 % 5 ml

€ 15,60
Inclusief belasting

Dankzij de geavanceerde en stabiele vorm van retinol vermindert deze cosmetica effectief zowel de diepte als de lengte van rimpels

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5
Niet op voorraad

Lynia Pro Ampul met Retinol 5 % 5 ml

De ampul met gehydrogeneerde retinol is een innovatief product voor de thuisverzorging, gericht op het bestrijden van rimpels en acne. Dankzij de geavanceerde en stabiele vorm van retinol vermindert deze cosmetica effectief zowel de diepte als de lengte van rimpels en verbetert de elasticiteit van de huid, wat is bevestigd door toepassingstesten. Retinol , dat in het product zit, stimuleert de productie van hyaluronzuur in huidfibroblasten, wat bijdraagt aan intense hydratatie en de vorming van nieuwe rimpels voorkomt. Bovendien heeft het een zacht exfoliërende en revitaliserende werking. Dankzij het hydrogeneringsproces is het een zeer stabiele vorm van deze vitamine, wat de effectiviteit ervan garandeert.

Het gebruik van producten met retinol heeft veel voordelen voor de huid:

-Stimulatie van celvernieuwing: Retinol stimuleert het proces van huidcelvernieuwing, waardoor verdikking van de opperhuid ontstaat. Het werkt diep en effectief en vermindert de zichtbaarheid van rimpels.

-Normalisatie van het rijpingsproces van epidermale cellen: Helpt bij de juiste groei en differentiatie van huidcellen, waardoor het keratinisatieproces wordt versneld. Dit leidt tot een ondieper worden van de verhoornde laag en een verdikking van de lagen van levende cellen.

-Verhelderend effect: Retinol helpt bij het verlichten van zon- en hormonale vlekken en verkleuringen. Het vermindert deze door het exfoliatieproces van de huid te versnellen en beïnvloedt de melanosomen, waardoor de hoeveelheid pigment wordt verminderd.

-Antirimpel- en antiverouderingseffect: beïnvloedt de dermis en stimuleert de productie van collageen. Dit leidt tot vermindering van rimpels en verbetering van de elasticiteit van de huid.

-Ondersteuning van de aanmaak van nieuwe bloedvaten: Helpt de juiste voeding en oxygenatie van de huid te behouden, wat belangrijk is voor de ouder wordende huid.

Het gebruik van een ampul met gehydrogeneerd retinol kan veel voordelen voor de huid opleveren en het uiterlijk en de gezondheid ervan beïnvloeden.

HOE TE GEBRUIKEN

's Nachts, maximaal 2 keer per week. Breng één dosis van de cosmetica aan op het gezicht, de hals en het decolleté. Tijdens de retinolbehandeling raden wij aan een crème te gebruiken met een minimale UV-filter. 30 SPF gedurende de dag. Niet gebruiken bij zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven. Vermijd het gebied rond de ogen, neusgaten en mond. Niet combineren met cosmetica die zuren bevatten. Niet gebruiken op geïrriteerde huid of bij overgevoeligheid voor één van de ingrediënten van het product.

SAMENSTELLING

Coco-Caprylaat/Capraat, Capryl/Caprinetriglyceride, Squalaan, Prunus Armeniaca Kernelolie, Perilla Ocymoides Zaadolie, Sheaboter Ethylesters, Gehydrogeneerde Retinol, Tocoferylacetaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113921

Specifieke referenties

ean13
5900718902007

Lynia Pro Ampul met Retinol...

€ 15,60
group_work Toestemming voor cookies