Marion Fit& Fresh Komkommer gezichtsmasker 5 ml

€ 1,29
Inclusief belasting

Dit masker is een uitstekende bron van voeding, reiniging en hydratatie voor de vette en gecombineerde huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Marion Fit& Fresh Komkommer gezichtsmasker 5 ml

Dit masker is een uitstekende bron van voeding, reiniging en hydratatie voor de vette huid met imperfecties. Bevat komkommerextract, dat rijk is aan mineralen zoals kalium, calcium, magnesium en natrium. Dankzij deze ingrediënten heeft het intens hydraterende en regenererende eigenschappen, terwijl het de huid verfrist en irritaties verzacht. Daarnaast is het masker verrijkt met limoenextract, dat AHA -zuren bevat. Deze zuren verlichten de droge huid door deze van het nodige vocht te voorzien. Dankzij dit masker wordt de huid verfrist, gehydrateerd en worden imperfecties gekalmeerd, waardoor het ideaal is voor de verzorging van de vette huid, de gecombineerde huid die gevoelig is voor imperfecties.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Wacht 15-20 minuten en masseer vervolgens het overtollige masker of verwijder het met een wattenschijfje. Kan 's nachts worden aangebracht in plaats van crème. Gebruik 1-2 keer per week.

SAMENSTELLING

Aqua , capryl/caprinezuurtriglyceride, glycerylstearaat, Peg-100 stearaat, Ceteareth-20, cetearylalcohol, cetylpalmitaat, glycerine, Plukenetia Volubilis zaadolie, bis-Peg-18 methylether dimethylsilaan, natriumpolyacrylaat, dimethicon, cyclopentasiloxaan, trideceth -6, Peg/Ppg-18/18 Dimethicon, Cucumis Sativus Fruitextract, Aloe Barbadensis Juice , Citrus Aurantifolia Fruitextract, Argania Spinosa Pitolie, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Methylparaben, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Allantoïne, Tocoferylacetaat, Tocoferol , Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114729
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902853013037

Marion Fit& Fresh Komkommer...

€ 1,29
group_work Toestemming voor cookies