MollyLac Splendor Effect Nagelpoeder / 5 / 2 g

€ 1,69
Inclusief belasting

Uw styling krijgt een multidimensionale charme

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

MollyLac Splendor Effect nagelpoeder / 5 / 2 g

Dit fascinerende stof zal zowel beginners als gevorderde nagelstylisten zeker aanspreken. De veelzijdigheid en effectiviteit maken het tot een onvervangbaar onderdeel van uw stylingcollectie. Ontdek de nieuwe mogelijkheden die dit pastelstof je biedt en laat je creativiteit de vrije loop. Deze buitengewone schoonheid laat je niet onverschillig voorbijgaan - ze past perfect in kleurrijke, originele stijlen en doorbreekt op wonderbaarlijke wijze de klassiekers van prachtige kleuren, waardoor ze echte kunstwerken worden. Dankzij dit pastelstof krijgt uw styling multidimensionale charme en zal de glinsterende roze manicure ieders aandacht trekken. Nail art is eenvoudiger dan ooit geworden: de toepassing is snel en intuïtief. Je kunt het stof erin wrijven, waardoor een perfect glad oppervlak ontstaat, of het besprenkelen met een effect dat lijkt op delicate vorst - de enige beperking is je verbeeldingskracht.

HOE TE GEBRUIKEN

Mat effect:

Voer standaard elke styling uit: hybride, gel, acrylgel, enz. Breng top aan over het geheel, bijvoorbeeld Doctor-top; bestrooi met stof voordat het uithardt. Nadat de Splendor toplaag is uitgehard (30 seconden met een dual led lamp van 48 W), verwijdert u overtollig stof met een zachte borstel of een delicate borstel.

Glad oppervlak:

Voer standaard elke styling uit: hybride, gel, acrylgel, enz. Na het uitharden van de tweede kleurlaag wrijf je het stof in de dispersie; Als je kleuren zonder dispersie gebruikt, zoals Artistic gel of hypnotise white / Ultimate black , breng dan overal een dunne laag basis aan. Bijvoorbeeld Antidote MollyLac en uitharden in de lamp. Begin met je vinger of vinger over het stuifmeel te wrijven en zorg ervoor dat je de plakkerige laag met het stuifmeel niet wegveegt. Nadat u een uniform oppervlak heeft verkregen, bedek het hele oppervlak met een toplaag zonder dispersie en laat het opnieuw uitharden in de lamp, waarbij u eraan denkt de vrije rand te beschermen. Verwijder overtollige deeltjes met een zachte borstel. Als je echter klassieke nagellakken gebruikt, strooi dan gewoon een kleine hoeveelheid stof op de bovenste laag en wacht tot deze volledig droog is!

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112266
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901069451343

MollyLac Splendor Effect...

€ 1,69
group_work Toestemming voor cookies