MollyLac Rubber Fibre Base Silky Shimmer Building rubberen basis met zijden vezels 10 g

€ 7,90
Inclusief belasting

Een unieke rubberen basis met zijdevezels die een revolutie teweegbrengt in nagelverzorging en styling.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

MollyLac Rubber Fiber Base Silky Shimmer Bouwrubberbasis met zijdevezels 10 g

Een unieke rubberen basis met zijdevezels die een revolutie teweegbrengt in nagelverzorging en styling. Deze innovatieve formule biedt uitgebreide bescherming, bovenstructuur en perfecte verlenging van de nagels, dankzij de combinatie van de eigenschappen van een hybride basis met zijdevezels en de voordelen van een rubberen basis. Deze zelfnivellerende, dikke basis met een unieke rubberformule en dunne vezels wordt jouw nummer 1 als het gaat om nagelverzorging en styling. Dankzij de vezels is de basis hard en duurzaam en dankzij de rubberformule ook flexibel. De extreem plastic structuur omhult je nagels, zorgt voor een vrije groei en houdt ze gezond en sterk. De basis is een product voor speciale taken waarmee u extreme controle over uw manicure kunt krijgen. Of u nu een bovenbouw, een aanbouw of gewoon langdurige bescherming nodig heeft, deze basis zal u niet teleurstellen. Je kunt er zeker van zijn dat deze basis perfect bij je natuurlijke nagel past en scheuren en schilfers in de nagellak voorkomt. Door de dikke consistentie vloeit het niet uit op de nagelriemen, en dankzij de zelfnivellerende eigenschappen kun je gemakkelijk je droomvorm creëren en oneffenheden op de nagelplaat egaliseren. SILKY SHIMMER – cover met fijne glitters, zilverstof

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een dunne laag basis aan op een zorgvuldig voorbereide nagelplaat. Bouw vervolgens de curve en de top met meer. Na het uitharden kunt u de kleur direct aanbrengen of de dispersie verwijderen met een reiniger en eventuele oneffenheden wegwerken met een blokje. U kunt verdere stappen volgen, zoals in het geval van hybride styling, of de nagelplaat verven met traditionele vernis.

SAMENSTELLING

Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamaat, HEMA, Isobornyl Methacrylaat, Celluloseacetaat Butyraat, Hydroxycyclohexyl Fenyl Keton, Trimethylbenzoyl Difenylfosfine Oxide, Glycol HEMA-Methacrylaat, Silica, Nylon-66, Bis(Methacryloyloxyethyl) Fosfaat, Tocoferol, D- Calcium Pantothenaat, p-hydroxyanisol , Hydrochinon, CI 77891, [+/-] PEG-9 Dimethacrylaat, CI 15850, CI 77007, CI 60725. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112294
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903843376651

MollyLac Rubber Fibre Base...

€ 7,90
group_work Toestemming voor cookies